Onze rijinstructeurs in Zaandam

Profiteer van professionele en ervaren rijinstructeurs

Bij onze unieke en succesvolle lesmethode streven we erna dat alles klopt. Zo gaan we ook op zoek naar de rijinstructeur die het beste bij jou past.

Onze rijinstructeurs in Zaandam hebben wij met zorg gekozen. Ze zijn ervaren en gaan zeer professioneel te werk. Tijdens iedere les stellen zij samen met jou doelen op en deze worden aan het eind van de les geëvalueerd. Je ontvangt positieve feedback wat helpt om je slagingskans te vergroten.

Bart Wijnkoop

Ik ben Bart, een leuke spontane instructeur. Ik geef al vele jaren met groot plezier rijles en kan iedere leerling naar het examen begeleiden. Als ik niet in de auto zit, kun je mij vinden op het voetbalveld of op de fiets. Daarnaast is koken ook mijn grote hobby.

Bryan Amstelveen

Mijn naam is Bryan. Ik ben een relaxte en gezellige instructeur. Ik begeleid de leerlingen op een rustige en ondersteunende manier naar het examen toe. 

Robin Akkaya

Een jonge rustige instructeur. Tijdens de les kan ik mezelf goed in beelden in de leerling, omdat ik zelf nog weet hoe het traject naar het rijbewijs gaat. Mijn advies is dan ook om op een rustige manier te leren rijden. Als ik niet op het werk ben dan ga ik sporten of met vrienden iets leuks doen. Als je samen met mij het roze pasje wilt gaan halen, zie ik je snel!