Een spoedcursus in Venlo

Haal snel je rijbewijs bij de ANWB

Een snelcursus voor je rijbewijs is ideaal als je op een snelle en goede wijze je rijbewijs wilt halen. De mogelijkheid om een spoedcursus voor je rijbewijs in Venlo te volgen, wordt aangeboden door de ANWB. Het complete lesplan is van uitstekende kwaliteit en doet niet onder voor de gewone rijlessen die je kunt volgen. Snel je rijbewijs halen kan daarom heel goed en effectief bij de ANWB.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

 

Hoe werkt een spoedcursus?

Bij een rijbewijs spoedcursus wordt altijd begonnen met een proefles waarbij er wordt gekeken hoeveel lessen er nodig zijn. Omdat iedere persoonlijkheid uniek is, wordt er ook een goede match gezocht tussen een leerling en een rijinstructeur. Als je snel wilt gaan starten, zul je bij het inplannen rekening moeten houden met een eventuele wachttijd bij het CBR.

Wat doe je tijdens deze cursus?

Als je kiest voor de tiendaagse cursus van de ANWB, dan zit je ongeveer drie tot vier uur in de lesauto. Meer niet, want je kunt niet maar een bepaalde hoeveelheid lesstof tot je nemen per dag en ook vraagt het lessen het nodige van je concentratie. Door veelal overdag de lessen in te plannen, heb je veel goede oefenmomenten tijdens de snelcursus.

Hoeveel kost het?

Net als gewone rijlessen kost een spoedcursus om versneld je rijbewijs te halen natuurlijk ook geld. Hoeveel dat precies is, wordt duidelijk na de proefles. Aan het einde van deze les wordt namelijk een inschatting gemaakt hoeveel lessen er nodig zijn. De prijzen voor elke les kun je in het prijzenoverzicht bekijken.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan