De rijinstructeurs in Venlo

Maak kennis met onze instructeurs

De rijinstructeurs maken natuurlijk een belangrijk onderdeel uit van het traject voor het behalen van je rijbewijs. Onze rijinstructeurs worden beoordeeld met een 9, dus op de kwaliteit kun je in ieder geval rekenen. En wij kijken tijdens de proefles ook goed welke rijinstructeur het beste bij je past. Op deze pagina stellen onze rijinstructeurs zich alvast kort aan je voor.

Hans Paquay

Al heel wat jaartjes ben ik werkzaam als rijcoach in de regio Venlo. Ik ben een rustige en geduldige instructeur die jou stap voor stap de vaardigheden en het verkeersinzicht aanleert waarbij jijzelf mede bepaalt wat je nodig hebt om deze leerdoelen te bereiken. Eigen waarde en inbreng vind ik belangrijk, zodat jij je op je gemak voelt en plezier beleeft aan het autorijden. Je hebt ooit leren fietsen, weliswaar met vallen en opstaan, daarom mag je van mij in de les ook best fouten maken zolang het maar veilig blijft. Dat zijn leermomenten om jezelf te verbeteren en om uiteindelijk gezamenlijk te komen tot het einddoel: het behalen van je rijbewijs waarmee je als veilig autobestuurder deel kunt uitmaken van ons hedendaagse dynamische en drukke verkeer.

In mijn vrije tijd zit ik graag op de fiets of motor, en klus ik in en om het huis. Ik ga graag op reis en houd van lekker (uit)eten. Ik verheug me erop om kennis met je te maken en je rijopleiding te verzorgen. Tot ziens in de auto!

Ton van de Worp

Ik ben Ton van de Worp, ik ben sinds juli 2015 in dienst bij anwb-rijopleiding Limburg en het bevalt me heel goed. Wat mijn beroep zo leuk maakt is het werken met (meestal) jonge mensen, die ik met veel plezier aan het rijbewijs wil helpen.
Ik vind dit een prachtig vak, waar ik mijn hart en passie in kwijt kan. Geen dag of les is hetzelfde. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om leuke dingen te doen met mijn gezin.  Zo ga ik graag kijken als mijn zoon freerundemonstraties geeft, wat hij erg fanatiek doet.