Volg een spoedcursus voor je rijbewijs in Utrecht

Haal je rijbewijs in 10 dagen

Wil je dolgraag je rijbewijs halen, maar heb je er geen zin in een maandenlang traject met vele rijlessen? Kies dan voor een snelcursus bij de ANWB Rijschool in Utrecht. Een spoedcursus voor je rijbewijs zorgt ervoor dat je snel, maar op een effectieve manier je rijbewijs kunt halen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Hoe ziet een snelcursus eruit?

Versneld je rijbewijs halen begint altijd met het volgen van een proefles. Hierin wordt gekeken naar jouw rijvaardigheid en hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn voordat je praktijkexamen kunt afleggen. Je krijgt een persoonlijk lesadvies en als je 16,5 jaar of ouder bent, wordt na het volgen van de proefles meteen een planning gemaakt voor de snelcursus en het examen voor je rijbewijs.

Houd wel rekening met een wachttijd van het CBR. Deze ligt meestal tussen de 3 tot 7 weken. Wil je in de zomerperiode de rijbewijs spoedcursus gaan volgen? Meld je dan uiterlijk april aan in verband met de grote drukte.

Inhoud van de snelcursus

Tijdens de spoedcursus zit je maximaal 4 uur per dag in de auto. Niet langer omdat het lastig is om meer lesstof op te nemen en je goed te blijven concentreren. Het is het meest ideaal om overdag te lessen, want dan zijn er veel meer andere voertuigen op de weg en zijn er dus meer moment waarvan je kunt leren.

Snel je rijbewijs halen - wat kost het?

De kosten zijn natuurlijk niet geheel onbelangrijk. Na het volgen van de proeflessen weet je exact hoeveel de rijbewijs spoedcursus gaat kosten. Je kunt bij de ANWB Rijschool in Utrecht in ieder geval rekenen op hele scherpe lestarieven. En mocht je de eerste keer niet slagen na het aantal geadviseerde lessen, dan betalen wij je herexamen dankzij onze Examengarantie.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan