De rijinstructeurs in Utrecht

Internationale rijinstructeurs

Bij de ANWB Rijschool in Utrecht werken ervaren, internationale rijinstructeurs. Of het nu gaat om Engels, Duits, Hindoestaans, Arabisch of Russisch, vele talen zijn vertegenwoordigd. Op deze pagina stellen alle rijinstructeurs zich voor, zodat je ze alvast kunt zien en leren kennen. Tijdens de proefles kunnen we kijken welke rijinstructeur het beste past bij jouw persoonlijkheid.

Enayat Poya - Rijcoach van het jaar 2018

Ik ben in dienst bij ANWB Rijopleiding sinds 1999. Ik ben in evenwicht; rustig en streng op z’n tijd als het nodig is. Bij mij staat opleiden van kandidaten naar vlotte en sociale automobilisten voorop. Mijn tip aan iedereen die zijn rijbewijs wilt halen is, dat je er echt vol voor moet gaan! In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig in de tuin.

Patricia van Leeuwen

Al jaren lang geef ik met heel veel plezier rijles. Ik vind het belangrijk om leerlingen op hun gemak te stellen. Stapsgewijs doorlopen we alle rijlessen en de leerling bepaald hierin zelf het tempo. Mijn vrije tijd breng ik door met mijn kinderen, ik hou van schietsport en vind het leuk om te gaan duiken.

Kevin Pietersen

Mandy van Aken

Rijinstructeur zijn zit bij mij erg diepgeworteld gezien mijn beide ouders ook jaren les geven. Zelf geef ik ook al alweer heel wat jaren les en het bevalt tot op heden meer dan prima. Voor mij is het erg belangrijk dat een leerling zich naast veilig ook goed voelt in de auto.

Hiermee bereiken we samen de beste resultaten. Les geven doe ik stapsgewijs, zo begrijpen we elkaar het beste kan de leerling zich op een ontspannen manier ontplooien. Let wel, ik kan ook erg streng zijn als dit nodig is! 

Richard van Schuppen

Ik ben sinds 1999 in dienst van de ANWB Rijopleiding. Buiten het geven van rij -en simulatorlessen verricht ik ook werkzaamheden op kantoor. Wat ik leuk vind aan mijn werkzaamheden, is het omgaan met verschillende mensen en karakters. Ik probeer altijd een klik te krijgen met de kandidaat, zodat er een plezierige werksfeer ontstaat, waardoor de kandidaat het snelst progressie maakt. De lessen geef ik gestructureerd. Eerst moet een onderdeel onder controle zijn voordat we weer iets nieuws gaan leren, waarbij geduld bij mij hoog in het vaandel staat.

We hebben bij de ANWB een leuk team en maken met elkaar én met de kandidaten veel leuke dingen mee. Voor mij was een bijzondere ervaring dat ik voor het blad Kampioen herexamens mocht afnemen met bekende Nederlanders. In mijn vrije tijd hou ik me bezig met mijn gezin, ben ik voetbaltrainer en mag ik graag in de keuken staan.

Piet Clarisse

Mijn naam is Piet Clarisse. 21 jaar ben ik met veel plezier rijinstructeur. Ik verzorg bij de ANWB Rijopleiding de opleidingen voor de categorie B (personenauto). Ik ben geduldig en streef samen met de leerling naar een positief resultaat. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om muziek te maken, keyboard en drums. Misschien komt er nog eens ooit een ANWB band!