Volg een spoedcursus voor je rijbewijs in Tilburg

Snel je rijbewijs halen in Tilburg

De ANWB Rijschool helpt jou om in 10 dagen je rijbewijs te halen. Met een spoedcursus voor je rijbewijs kun je op een effectieve manier snel je rijbewijs halen. Binnen 10 dagen ben je helemaal voor klaar voor het uiteindelijke rijexamen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Een prettige lesmethode

Bij de ANWB werken we met prettige lesmethode. Voordat je start met de snelcursus voor je rijbewijs wordt eerst bepaald of deze lesmethode bij je past en hoeveel lessen je nodig hebt. We kijken ook welke rijinstructeur een goede match is. Dit gebeurt allemaal tijdens de proefles. Aan de hand daarvan wordt een plan opgesteld en kunnen de lessen voor de spoedcursus worden ingepland. Bij voorkeur overdag, want dan zijn de meeste leermomenten op de weg.

Let op: het is verstandig om je voor april in te schrijven wanneer je in de zomerperiode wilt lessen. Dit is namelijk een drukke periode. Houd ook altijd rekening met een wachttijd van 3 tot 7 weken voor het inplannen van het examen bij het CBR.

Wat kun je verwachten?

Tijdens een rijbewijs spoedcursus zit je niet meer dan 4 uur in de auto. Deze grens hebben we gesteld in verband met je leervermogen en concentratie. We zoeken alle soorten verkeerssituaties op en stellen duidelijke leerdoelen per les. Op die manier zorgen we ervoor dat je versneld en effectief je rijbewijs kunt halen.

Hoeveel kost een spoedcursus bij ANWB?

Na je proefles weet je exact hoeveel de snelcursus voor je rijbewijs gaat kosten. We geven daar een uitgebreide toelichting bij. Dit wordt uiteindelijk bepaald door de hoeveelheid lessen die je moet volgen. Op de prijzenpagina kun je alvast de kosten per les bekijken.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan