De rijinstructeurs in Tilburg

Wie wordt jouw rijinstructeur?

Voor je rijlessen is het belangrijk om een rijinstructeur te hebben die bij je past. Je kunt natuurlijk vooraf al een voorkeur hebben, maar tijdens de rijlessen kunnen we ook kijken welke rijinstructeur het beste aansluit bij jouw persoonlijkheid. Op deze pagina’s stellen alle rijinstructeurs zich aan je voor, zodat je alvast een indruk kunt krijgen. Als een instructeur nodig hebt die Engels of Frans spreekt, dan zit je bij ons ook goed.

Bouziane Azhari

Ik ben een enthousiaste en gelukkige rijinstructeur. Ik doe er alles aan om leerlingen tevreden te maken en de ambities van hen waar te maken. Ik besteed mijn vrije tijd aan mijn gezin. Ik geef les in het Frans, Engels, Berbers en Arabisch.

Geert-Jan de Laat

Sinds 1989 ben ik begonnen met het geven van autorijlessen. Al snel bleek het geven van autorijles mijn passie te zijn. In mijn lessen zorg ik altijd voor een ontspannen sfeer. Naast autorijles op de schakelauto geef ik ook les op de automaat, op de B-E combinatie en verzorg ik theorielessen. Leerlingen die les willen in het Engels zijn van harte welkom. Dit is voor mij “no problem”.

Ik ben getrouwd, en heb 4 kinderen. In mijn vrije tijd houd ik van het Bourgondische leven. Verder zit ik regelmatig met mijn kinderen te gamen. En zonder muziek in de auto, dat kan echt niet.

Piet Mallens

Ik ben 57 jaar en ben gehuwd met Toos en heb twee studerende zonen. Ik geef al ruim 33 jaar met veel plezier rijles. Sinds 4 jaar bij de ANWB Rijopleiding in Tilburg. Ik geef auto en bromfietsopleidingen, theorieles en E achter B. Mijn vrije uurtjes vul ik met mountainbiken, joggen en 1 keer in de week zwemmen.

Verder vind ik het leuk om in het weekend een voetbalwedstrijdje te fluiten bij mijn vereniging. Voetbal kijken doe ik geregeld met vrienden. Ook mag ik graag af en toe een theatervoorstelling bezoeken.

Reinout Klokke van Steenwijk

Ik geef al meer dan 40 jaar met veel compassie rijles in alle categorieën. Ik begeleid ook personen met rijbewijs die het vertrouwen in zichzelf en het verkeer door omstandigheden kwijt zijn geraakt. Mijn hobby’s bestaan uit gitaarspelen, motorrijden, fotografie en mijn huisdieren.