Een spoedcursus in Tiel

Versneld je rijbewijs halen

Wil je dolgraag je rijbewijs halen, maar hier niet maanden mee bezig zijn? Dan is de spoedcursus van de ANWB vast iets voor jou! Je kunt de keuze maken voor een spoedcursus voor je rijbewijs in Tiel bij de ANWB Rijschool. Een unieke mogelijkheid om snel je rijbewijs te halen. Uiteraard doen wij dit met behulp van onze uitstekende lesmethode die kwalitatief niet onder doet voor andere lesmethodes of losse rijlessen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Het begin van de spoedcursus

Er wordt gestart met een proefles bij een rijbewijs spoedcursus. Met behulp van deze les wordt niet alleen een planning gemaakt voor de rijlessen die je gaat volgen, maar leer je ook de rijinstructeur kennen en wordt jou duidelijk hoeveel rijlessen er nodig zijn voordat je examen kunt gaan doen. Kortom, een intensieve dag maar wel met een verhelderend doel!

De snelcursus voor je rijbewijs in de praktijk

Bij het plannen van de rijlessen dien je zoveel mogelijk rijlessen overdag in te plannen. Overdag is het namelijk veel drukker in het verkeer en zijn er ook voldoende oefenmomenten. En als je in de zomerperiode je lessen wilt volgen, dan kun je je het beste uiterlijk april al aanmelden in verband met de drukte. Dagelijks volg je drie tot vier lessen, maar nooit meer. De evaluaties aan het einde van elke les helpen jou om je goed voor te bereiden op het komende rijexamen dat je mag gaan afleggen.

Wat kost de tiendaagse snelcursus?

Als je snel je rijbewijs gaat halen, dan kunnen we je na je proefles hoeveel lessen jij nodig hebt om je rijbewijs te halen en wat het dus ongeveer gaat kosten. De tarieven per les voor een snelcursus voor je rijbewijs kun je wel alvast bekijken. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan