De rijinstructeurs in Tiel

Ze stellen zich aan u voor

Bij onze vestiging in Tiel werken meer dan 25 rijinstructeurs die Nederlands, Engels en Duits spreken. Zij zorgen ervoor dat je straks optimaal voorbereid bent op je rijexamen. Tijdens de proefles kijken we welke rijinstructeur het beste bij je past en hieronder stellen ze zich alvast aan je voor. Heb je een voorkeur voor een bepaalde rijinstructeur? Geef het gerust bij ons aan!

Monique van Perlo

Ik ben 49 jaar en ben sinds 2000 rijinstructrice. Mensen die faalangst of bang zijn of er gewoon wat meer moeite mee hebben zijn bij mij extra welkom. Ik ben geduldig en hou de humor erin! Als ik geen les geef, dan besteed ik mijn tijd aan mijn hond. Ik kijk ook graag sport of een film.

Taher Mangal

Ik ben geboren in 1986 en ben fulltime werkzaam als rij-instructeur sinds 2008. Ik hou veel van autorijden en die ervaring wil ik daarom graag overdragen aan de leerlingen. Tijdens de autorijlessen probeer ik auto rijden zo leuk mogelijk te maken dat je ook kan genieten van de rijlessen. Mijn hobby´s zijn zaalvoetballen, fitnessen en mooie auto´s rijden als het kan.

Rolf Moehring

Ik ben 58 jaar en sinds 2,5 jaar rijinstructeur. Rijles geef ik voornamelijk in Arnhem, wat ook mijn woonplaats is. Het plezier in lesgeven zit ‘em vooral in als je ervaart dat leerlingen plezier hebben, vooruitgang boeken en uiteindelijk het rijbewijs halen. Leerlingen die beginnen met lessen, blijven ook graag bij mij lessen omdat ik altijd eerst van de mens uit ga. Dat zorgt voor een positieve ontspannende sfeer.