Naar artikel

Haal je motorrijbewijs vlakbij Tiel

Altijd al motor willen rijden?

De ANWB motorrijschool biedt je de mogelijkheid je motorrijbewijs te halen in de buurt van Tiel op een manier die bij jou past. Bij de ANWB kun je altijd rekenen op zeer goede lessen met een hoog slagingspercentage. Onze ervaren rijcoaches zorgen door middel van de kwalitatieve lessen dat je binnen no-time je rijbewijs hebt.

Kickstartles van 120 minuten voor slechts €89,-.

Ervaren hoe het is om motor te rijden? Voor slechts €89 rijd je tijdens onze Kickstartles 120 minuten motor onder begeleiding van een ervaren rijcoach. Na je les krijg je een lesadvies op basis van je skills en weet je of motorrijden iets voor jou is.

Wat zijn jouw voordelen bij de ANWB?

De ANWB biedt je lessen van de hoogste kwaliteit, met een persoonlijke rijinstructeur en persoonlijk lesadvies om zo op een prettige manier je motorrijbewijs te halen. Ook kun je het aantal lessen per week zelf bepalen. Buiten onze zeer goede lessen bieden wij een hoog slagingspercentage!

Theorie voor je motorrijbewijs

Voor je motorrijbewijs heb je het theorie certificaat A nodig. Als je je rijbewijs B al hebt gehaald, dan kun je je theoriecertificaat A gelijktijdig met de praktijkopleiding halen. Wanneer je nog niet in het bezit bent van dit rijbewijs, zul je eerst dit certificaat op zak moeten hebben voordat je kunt starten met de praktijklessen.

Wat je nog meer moet weten

Er zijn verschillende typen motorrijbewijzen die je bij ons kunt halen. Afhankelijk van het type motorrijbewijs zijn er verschillende eisen op het gebied van leeftijd. Hieronder vind je een handig overzicht:

De praktijklessen

Voordat je start met de praktijklessen vindt er een intest plaats om te kijken hoeveel lessen je nodig hebt. Dan weet je ook wat je motorrijbewijs ongeveer gaat kosten Het praktijkdeel bestaat verder uit twee examens:

  • Praktijkexamen voertuigbeheersing (AVB): 20 minuten op een afgesloten terrein
  • Praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD): 55 minuten op de weg

Wat zijn de kosten van je motorrijbewijs?

Er vindt een intest plaats voordat je gaat starten met je motorrijles. Deze heb je niet nodig als je kiest voor losse lessen. De examenplanning hangt af van de wachttijd bij het CBR. Onderstaand vind je de motorrijbewijs kosten voor de verschillende onderdelen.

Kickstartles€ 89,-
Losse lesprijs motor € 59,50

 

Tarieven theorie en praktijkexamens

Praktijkexamen AVB€ 216,24
Praktijkexamen AVD € 305,75
Theorie-examen€ 62,-

Het theorieboek en oefenboek voor rijbewijs A is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.

Proefles Motor aanvragen

Start je motorrijopleiding met een Kickstartles. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 2 uur.