Haal versneld je rijbewijs in Spijkenisse

Een snelcursus voor het rijbewijs: je rijbewijs in 10 dagen

Wil jij supersnel je rijbewijs halen in Spijkenisse? Volg dan een spoedcursus voor het rijbewijs bij de ANWB. Hier staan kwaliteit en gemak centraal en wij zorgen ervoor dat je effectief aan de slag kunt om versneld het rijbewijs te halen. Ideaal als je binnen een kort tijdsbestek je autorijbewijs nodig hebt!

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


De planning

Dankzij een proefles voorafgaand aan de spoedcursus wordt jou duidelijk hoeveel rijlessen er nodig zijn om jou te kunnen laten slagen voor het rijbewijs. Natuurlijk kijken wij bij de ANWB ook direct welke rijinstructeur jou hierbij het beste van dienst kan zijn. We maken een planning en houden hierbij rekening met een wachttijd van 3 tot 7 weken bij het CBR. Wil je in de zomer de snelcursus volgen? Meld je dan uiterlijk in april aan om zeker te zijn van een plaats.

Een spoedcursus in de praktijk

Voor de beste leer- en oefenmomenten les je 3 tot 4 uur per dag in de lesauto van de ANWB. Meer uren raden wij niet aan, want je moet ook alle lesstof tot je kunnen nemen en je voortdurend blijvend concentreren. Dankzij de doelen van de rijinstructeur werk je in een hoog tempo toe naar het komende rijexamen. Tussendoor wordt er volop geëvalueerd, zodat je perfect wordt voorbereid voor het rijexamen.

Hoeveel kost de tiendaagse snelcursus?

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk de prijs van de snelcursus voor het rijbewijs. Snel je rijbewijs halen brengt kosten met zich mee, maar deze zijn afhankelijk van de hoeveelheid lessen die jij nodig hebt. De prijzen van de lessen van een rijbewijs spoedcursus kun je in het prijzenoverzicht terugvinden.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan