Volg een spoedcursus rijbewijs in Sittard

In slechts 10 dagen je rijbewijs op zak!

Met spoed je rijbewijs halen? Dat kan met onze rijbewijs spoedcursus waarmee jij al in 10 dagen je rijbewijs op zak kunt hebben. Ideaal als je door omstandigheden snel je rijbewijs moet halen of gewoon geen half jaar wilt wachten. Bij de ANWB rijschool in Sittard bieden we daarom een tiendaagse spoedcursus waarmee we jou met onze unieke lesmethode in hoog tempo begeleiden naar het halen van je rijbewijs.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Proefles voor de spoedcursus

De rijbewijs spoedcursus gaat pas daadwerkelijk van start als je een proefles hebt gevolgd bij onze rijschool in Sittard. Dit is nodig om de hoeveelheid lessen te bepalen en om erachter te komen welke rijinstructeur jou daarin het beste kan begeleiden. Je begint je rijlessen bij ons dus met een concrete planning. Hou er wel rekening mee dat het 3 tot 7 weken kan duren voor je daadwerkelijk rijexamen kunt doen. Zeker in de zomermaanden heeft het CBR namelijk een wachttijd. Meld je daarom op tijd aan voor een spoedcursus rijbewijs!

Hoeveel uur per dag les je tijdens een spoedcursus?

Als je snel je rijbewijs wilt halen betekent dat ook dat je in korte tijd veel kilometers maakt. Tijdens onze spoedcursus rijbewijs zit je daarom gemiddeld zo'n 4 uur per dag in de auto. Door deze intensieve manier van lessen bereiden we jou in slechts 10 dagen tijd optimaal voor op je komende rijexamen.

De kosten van een spoedcursus voor je rijbewijs in Sittard

Wil je graag bij ons een spoedcursus volgen voor je rijbewijs? Dan is het natuurlijk fijn om te weten wat dit gaat kosten. Daarom begin je de spoedcursus met een proefles waarbij we inschatten hoeveel lessen je nodig hebt en wat dus de kosten zijn om versneld je rijbewijs te halen. Nu alvast meer weten over de kosten? Bekijk dan onze prijzenpagina voor de snelcursus voor je rijbewijs.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan