Spoedcursus: je rijbewijs in 10 dagen

Wil jij versneld je rijbewijs halen? Dit kan bij de ANWB Rijschool in Santpoort. Een spoedcursus voor je rijbewijs bij de ANWB Santpoort betekent dat de lessen helemaal worden afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Wij hebben alles in huis om jou effectief te helpen met de snelcursus voor het rijbewijs.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Plan een spoedcursus in

Door contact op te nemen kun je gemakkelijk een rijbewijs spoedcursus inplannen. Dankzij de proefles van de ANWB weet je direct hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om het rijbewijs te kunnen halen. Natuurlijk is het ook prettig om te weten dat er altijd een rijinstructeur is die goed bij jou past. Een tip die wij je willen meegeven bij de planning, is om rekening te houden met de wachttijd bij het CBR voor het afleggen van je rijexamen. En voor het volgen van de spoedcursus in de zomer is het aan te raden om je uiterlijk april aan te melden i.v.m. de drukte.

Een spoedcursus in de praktijk

Natuurlijk wil jij graag weten hoe deze cursus er in de praktijk uitziet. Je lest drie tot vier uur in de les auto. Het heeft onze voorkeur dat je de lessen zoveel mogelijk overdag inplant. Uit ervaring weten wij dat er dan veel meer oefenmomenten zijn. Voor elke les stellen wij doelen op en is er een evaluatiegesprek met de rijinstructeur.

De kosten van de tiendaagse snelcursus voor je rijbewijs

We kunnen je na de proefles meer vertellen over de kosten om snel je rijbewijs te halen. Dit kan per persoon verschillend zijn en is onder andere afhankelijk van het aantal lessen dat jij nodig hebt. In het prijzenoverzicht kun je wel de prijzen per les terugzien.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan