De rijinstructeurs in Santpoort

Ze staan voor je klaar!

Op deze pagina zie je de rijinstructeurs die voor je klaar staan bij onze rijschool in Santpoort. Ze stellen zich kort aan je voor met een foto zodat je alvast kennis kunt maken. Je mag het altijd aangeven als een rijinstructeur je voorkeur heeft, maar wij kijken tijdens de proefles ook welke instructeur het beste bij je persoonlijkheid past. Zo krijg je jouw eigen, persoonlijke rijinstructeur.

Dick Lemstra

Ik ben Dick Lemstra, ik ben 48 jaar oud. Het leuke aan lesgeven vind ik de interactie met de leerling en het iemand iets aan mogen leren. Daarnaast geniet ik ook erg van de blijdschap wanneer iemand geslaagd is. Ik lijk op het eerste oog streng maar als je me leert kennen zal je zien dat dit meevalt. Naast lesgeven hou ik ook van fotografie, Formule 1 en alles wat met auto’s en snelheid te maken heeft.

Jasper Uyl

Ik ben een rustige instructeur, geduldig en erg duidelijk. Als instructeur vind ik het belangrijk om je aan te passen aan de leerling, daarnaast vind ik gezelligheid en humor ook erg belangrijk in de auto! In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met muziek, voetbal, skimboarden, honden en gamen. 

Robert Zwier

Ik werk sinds 2011 bij ANWB-rijopleiding Haarlem. Ik ben een relaxte instructeur met humor, tijdens de lessen geef ik duidelijke demo's en uitleg om op een prettige manier samen met jou naar het examen toe te werken.In mijn vrije tijd bezoek ik graag kermissen en attractie parken in binnen en buitenland. Ook mag ik in de winter graag de ski's onderbinden. Mijn motto in het verkeer: "verwacht het onverwachte, het verkeer is soms net een tekenfilm"