Spoedcursus rijbewijs in Rotterdam

In 10 dagen je rijbewijs op zak!

Wat is er nu makkelijker dan snel je rijbewijs halen in 10 dagen? Het is mogelijk met een snelcursus bij de ANWB Rijschool in Rotterdam.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 Proefles voor de spoedcursus

Voordat je met de rijbewijs spoedcursus begint, starten we met een proefles om te kijken hoeveel lessen je nodig hebt en welke rijinstructeur bij je past. Na de proefles maken we een planning voor de spoedcursus, de planning voor het examen is mede afhankelijk van de wachttijd bij het CBR. Houd rekening met minimaal 3 tot 7 weken als je snel je rijbewijs wilt halen.

Hoeveel uur rijd je per dag?

Tijdens de spoedcursus rijd je meerdere uren per dag. Dit kan variëren van 3 uur tot maximaal 7 uur per dag in verband met de effectiviteit en je concentratievermogen. Binnen 10 dagen stoomt de rijinstructeur je helemaal klaar voor je rijexamen!

Let op: als je in de zomermaanden de tiendaagse spoedcursus voor je rijbewijs in Rotterdam wilt volgen, geef je dan voor april op om zeker te zijn van een plaats.  

Wat kost de 10-daagse snelcursus voor je rijbewijs?

De kosten voor de snelcursus zijn afhankelijk van de uitkomst van de proefles. De rijinstructeur brengt een zorgvuldig advies uit in hoeveel lessen jij versneld je rijbewijs kunt halen en je kunt gebruik maken van de examengarantie. Als je de eerste keer niet slaagt binnen het geadviseerde aantal lessen, dan betalen wij je herexamen! Bekijk de tarieven op de prijzenpagina.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan