De rijinstructeurs in Rotterdam

De best mogelijk opgeleide instructeurs

De ANWB Rijschool in Rotterdam heeft altijd een rijinstructeur die bij jou past. Er zijn diverse rijinstructeurs die zowel Nederlands als Engels spreken en ze zijn allemaal uitstekend opgeleid. Ze laten je op je gemak voelen en geven je positieve feedback waar je echt iets mee kunt. Hieronder stelt iedere instructeur in Rotterdam zich aan je voor. Bekijk de rapportcijfers en reviews  om te zien hoe ze door de leerlingen beoordeeld worden!

Elmer Lansman

Ik ben al langere tijd in dienst bij ANWB Rijopleiding. Ik geef rijles in Rotterdam, Barendrecht en omstreken. Ik heb heel veel plezier in mijn werk en probeer dit ook uit te stralen naar mijn leerlingen. Naast een goede en gedegen opleiding vind ik het heel belangrijk dat mijn leerlingen zich op hun gemak voelen en na elke les de balans op kunnen maken dat ze wederom iets bijgeleerd hebben.

In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met sport, o.a. voetbal, fitness en boksen. Een leuke ervaring vond ik toen een leerling een oud klasgenoot en teamgenoot uit het voetbal elftal bleek te zijn. Van een leerling heb ik ooit uit dankbaarheid een tegoedbon ontvangen om te shoppen in de Bijenkorf omdat zij had opgevangen dat ik daar graag mag winkelen.

Sjaak Zomer

Ik geef sinds 1997 rijlessen in de examenplaatsen Rotterdam, Barendrecht en Spijkenisse. Ook rij ik regelmatig in andere grote steden om mezelf scherp te houden. Ik geef rijlessen in de rijsimulator, in de auto, op de bromfiets en op de motorfiets. Ook voor de theorielessen ben je bij mij aan het goede adres. Mijn specialisatie is mensen met rijangst weer op de weg helpen.

Rijinstructeur is voor mij niet zozeer een boterham verdienen maar een roeping. Mensen op een veilige en plezierige manier aan het verkeer laten deelnemen geeft mij een enorme voldoening. In mijn vrije tijd rij ik samen met mijn vrouw graag motortoertochten in binnen- en buitenland. Mijn tip: Ben je geslaagd voor een auto- of motorrijbewijs, volg eens een training de ANWB Drivers Academy in Lelystad. Dat geeft enorme voldoening.