Een spoedcursus in Roosendaal

Snel je rijbewijs halen in Roosendaal

Versneld je rijbewijs halen kan bij de ANWB Rijschool in Roosendaal. Een spoedcursus voor je rijbewijs in Roosendaal is aan te raden als je het niet ziet zitten om maanden autorijlessen te nemen voordat je examen kunt gaan doen. Bij de ANWB hebben wij een perfecte lesmethode ontwikkeld die jou uitstekend voorbereidt op het komende rijexamen. Een snelcursus voor je rijbewijs volg je daarom bij de ANWB.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


De eerste les bij de ANWB

Als je de keuze maakt voor een rijbewijs spoedcursus, dan maak je kennis met de rijinstructeur die gaat inschatten hoeveel lessen er nodig zijn. Dit gebeurt tijdens de zogenaamde proefles. Na deze les weet jij hoeveel lessen je nodig hebt om rijexamen te kunnen gaan doen, aangezien er direct een planning wordt gemaakt. Het afleggen van het rijexamen kan soms iets langer duren, aangezien je een wachttijd hebt bij het CBR. Geef je voor de drukke zomermaanden uiterlijk april op om zeker te zijn van een plek.

Wat doe je tijdens een spoedcursus voor je rijbewijs?

Als je kiest voor onze spoedcursus, dan krijg je maximaal vier lessen per dag. Je moet namelijk alle informatie die je tot je krijgt ook weer een plekje geven en opslaan in je geheugen. Wij adviseren je om de lessen zelf zoveel mogelijk overdag te plannen, aangezien er dan veel meer oefenmomenten zijn in het verkeer. Wij begeleiden je uitstekend en helpen je om helemaal klaar te zijn voor het examen.

De kosten van de tiendaagse snelcursus

Nadat je bij ons een proefles hebt gevolgd, weet jij hoeveel het je gaat kosten als je snel je rijbewijs wilt gaan halen. Om een indruk te krijgen wat onze tarieven zijn voor het doen van een snelcursus voor je rijbewijs, kun je het prijzenoverzicht bekijken.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan