De rijinstructeurs in Roosendaal

Je persoonlijke rijcoach

Om meer duidelijkheid te krijgen over de rijcoach die het beste bij je past, kijken we tijdens de proefles naar je persoonlijkheid en je wensen. Op basis daarvan krijg je een persoonlijke rijcoach toegewezen die jouw rijlessen gaat verzorgen. Op deze pagina kom je alvast meer te weten over de rijcoaches die bij onze rijschool in Roosendaal werken, inclusief foto!

Dave van Haaften

Ik geef al meer dan 28 jaar rijinstructie. De instructie geef ik door het hele land en op alle voertuig typen van groot naar klein van langzaam naar wat sneller. Ben al jaren kerndocent bij de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging en geef daar alle voortgezette rijopleidingen op de motorfiets. Daarnaast bezoek ik rijscholen als afstemmingsbegeleider om samen naar een gewaarborgde kwaliteit te gaan voor de leerlingen. Ben als docent werkzaam geweest bij de politie academie en geef nog steeds opleidingen voor de Marechaussee.

Ik ben trots dat ik mijn kennis en ervaring in de ANWB Rijopleiding in Bergen op Zoom en Roosendaal kan steken omdat wij een gezamenlijk doel nastreven, namelijk kwalitatief de beste rijschool te zijn met de hoogste klantvriendelijkheid. Ik hoop je van harte te mogen begroeten binnen onze rijschool en te bewijzen dat er nog zo’n rijschool bestaat in deze hectische tijd.