Haal je rijbewijs in 10 dagen

Volg een spoedcursus rijbewijs in Roermond

Een snelcursus voor je rijbewijs is erg interessant als je snel je rijbewijs wilt halen. De ANWB Rijschool in Roermond biedt jou deze mogelijkheid. Natuurlijk is deze cursus kwalitatief net zo goed als gewoon rijlessen nemen. De ANWB beschikt namelijk over een compleet lesplan waarin jou alles wordt aangeboden dat je nodig hebt om je rijbewijs te kunnen halen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Hoe werkt een spoedcursus?

Bij een rijbewijs spoedcursus wordt er altijd gestart met een proefles. Deze les is onderdeel van de lesmethode van de ANWB. De rijcoach schat in hoeveel lessen jij nodig hebt en stelt daarnaast een planning op. Er geldt wel een wachttijd bij het CBR (3 tot 7 weken), en als je in de zomer de snelcursus wilt volgen, dan kun je je het beste uiterlijk april aanmelden.

Wat doe je tijdens een spoedcursus?

Je volgt meerdere lessen per dag, met een maximum van drie tot vier. De hoeveelheid lesstof die je per dag tot je kunt nemen is namelijk beperkt, net als je concentratievermogen. Door overdag te lessen, zul je merken dat er veel meer oefenmomenten zijn dan wanneer je in de avond rijlessen neemt. De doelen en evaluaties helpen jou om je goed voor te bereiden op het komende examen. Snel je rijbewijs halen doe je daarom bij de ANWB.

Wat kost de tiendaagse snelcursus?

Na de proefles vertelt de rijcoach hoeveel lessen je nodig hebt en wat dus de kosten zijn om versneld je rijbewijs te halen. Wil je alvast weten wat de kosten per les zijn? Bekijk dan het prijzenoverzicht met de tarieven die er nu gelden.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan