De rijinstructeurs in Roermond

Jouw persoonlijke ANWB rijcoach

Onze rijcoaches in Roermond krijgen een gemiddelde beoordeling van een 9 en dat is natuurlijk al heel prettig om te weten. Maar het is het allerbelangrijkste dat de rijcoach ook goed bij je past, en daarom weten we pas na de proefles bij welke rijcoach je gaat lessen. Op deze pagina stellen ze zich alvast aan je voor, en je mag natuurlijk je voorkeur aangeven!

Kenneth Snijders

Hallo, mijn naam is Kenneth Snijders en ben rijcoach bij de ANWB Rijopleiding regio Roermond/weert. Ik ben woonzaam in Haelen samen met mijn vriendin en zoontje Vince. Ik ben rijcoach geworden om mensen een veilig en zelfverzekerd gevoel te geven in het verkeer, en het mooie eraan is dat je veel in contact komt met verschillende mensen en verschillende verhalen. Ik doe het nu al een aantal jaartjes en elke dag nog met plezier! Ben jij woonzaam rond regio Roermond/Weert? Kies dan voor de ANWB Rijopleiding en dan komen we elkaar vast tegen!

Sanne Spek

Hallo, ik ben Sanne Marije Spek, 37 jaar oud en werk nu iets langer dan een jaar voor ANWB Rijopleiding Roermond. Ik werk bijna 10 jaar als rij-instructrice. Ik heb drie jongens dus alles draait thuis om auto's, daarom was de keus om rij-instructrice te worden niet moeilijk. Het leuke aan dit beroep is dat je altijd met gemotiveerde mensen bezig bent en ze iets nieuws kunt leren.