Tiendaagse spoedcursus in Rijswijk

Snel en effectief je rijbewijs halen

Met de tiendaagse spoedcursus voor je rijbewijs bij de ANWB Rijschool in Rijswijk kun jij snel en effectief je rijbewijs halen. Wij zorgen er in 10 dagen voor dat jij helemaal klaar bent voor je rijexamen!

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Een compleet lesplan

Tijdens de tiendaagse snelcursus voor je rijbewijs werken wij volgens de unieke ANWB lesmethode. Dit houdt onder andere in dat we starten met een proefles om het aantal lessen te bepalen en de rijcoach die bij je past. Vervolgens wordt er een persoonlijk lesplan gemaakt en worden je lessen ingepland.

Houd er rekening mee dat er een wachttijd bij het CBR is van 3 tot 7 weken. De zomermaanden zijn bovendien erg druk, dus zorg ervoor dat je je minimaal voor april inschrijft als je in de zomermaanden lessen wilt volgen.

De rijlessen

Tijdens de rijbewijs spoedcursus heb je maximaal drie tot vier rijlessen per dag in verband met je concentratie- en leervermogen. De rijcoach stelt duidelijke doelen op en gebruikt evaluatiemoment om te kijken hoe het gaat. Je kunt het beste overdag lessen, want dan is het drukker op de weg en zijn er de meeste leermomenten.

Wat kost de spoedcursus?

Je weet pas na de proefles meer over de kosten voor de snelcursus, want aan de hand daarvan bepaalt de rijcoach hoeveel lessen nodig zijn voor het versneld halen van je rijbewijs. Maar je kunt op de prijzenpagina alvast de kosten per les bekijken.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan