De rijinstructeurs in Rijswijk

Jouw rijcoach

Het is natuurlijk fijn om te weten wie jouw rijcoach is en daarom stellen de instructeurs in Rijswijk zich op deze pagina aan je voor. Er zijn ook rijinstructeurs die Engels en Arabisch spreken en er wordt altijd gekeken welke instructeur het beste bij jou past. Dit is mogelijk door middel van de proefles die voorafgaat aan de daadwerkelijke rijlessen. Jij krijgt jouw persoonlijke rijcoach!

Jan Verhaagen

Ik ben sinds 2004 werkzaam bij ANWB Rijopleiding de Kleijnen in Rijswijk en Den Haag. Voor die tijd heb ik echt van alles gedaan en veel van de wereld gezien. Dat maakt dat ik veel mensenkennis heb en me goed kan inleven in de belevingswereld van anderen. Ik gebruik graag techniek om mijn leven prettiger te maken en de mooie wereld om ons heen te verkennen.

Ook lezen over wat anderen meegemaakt hebben vind ik leuk. Maar nog veel beter kun je zelf in de auto (of op de motor) stappen en je eigen ervaringen opdoen. En dan vervolgens die ervaringen delen met de wereld om je heen. Dat wil ik uitdragen en wat kan ik beter doen dan die eerste stap: je rijbewijs behalen wat makkelijker voor je maken. Ik zie je graag binnenkort!

Dew Charan

Ik ben al 26 jaar rijcoach in regio Rijswijk en Leiden en ik vind het nog steeds heel erg leuk. Op het moment geef ik rijles in een Volkswagen Polo, wat een fijne auto is om les in te geven en te hebben. Mijn hobby's zijn autorijden en biljarten.

Vidjay Bhagole

Ik ben getrouwd met Sandra en samen hebben we 2 schattige kinderen Djina en Djivin. Sinds 2005 ben ik werkzaam voor ANWB Rijopleiding te Rijswijk. Voorheen heb ik gewerkt als arbeidsintegratie consulent. Ik geniet van mijn werk, het is mijn hobby, zelfs mijn passie om je rijlessen te verzorgen. Naast normale rijlessen werk ik ook graag met mensen die faalangst hebben of mensen die de auto niet meer durven te rijden. Je zult merken dat 2 à 3 rijlesuren snel voorbij gaan, want in de auto is het gezellig en ontspannen. Enthousiasme is de verkorte weg naar succes. Zo werk ik en zo denk ik er over en elk jaar is het streven om dit weer te bereiken.

Harold Orasji

Sinds 2004 ben ik in dienst bij ANWB Rijopleiding de Kleijnen in Den Haag en Rijswijk. De diversiteit van leerlingen (culturen, leeftijden, opleiding) maakt mijn werkdag erg interessant. De waardering en het slagingspercentage van mijn leerlingen zijn mijn motivatoren. Bij mij staan professionaliteit, commitment en plezier voorop als je bij mij in de auto stapt.

In mijn schaarse vrije tijd vind je mij op de schietbaan van de schietvereniging en in mijn vakanties heb ik alle tijd voor mijn grootste hobby, namelijk reizen. De U.S.A. heeft dan voor mij vooral de voorkeur.