Spoedcursus rijbewijs in Purmerend

Snel je rijbewijs halen

Heb je er altijd al van gedroomd om zelf auto te rijden en wil je daarom zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Dat kan! Met de ANWB snelcursus heb jij je rijbewijs binnen 10 dagen in the pocket. 

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

Proefles voor het volgen van een snelcursus voor je rijbewijs

Als je graag een spoedcursus voor je rijbewijs in Purmerend volgt, dan begin je met een proefles. Tijdens deze les wordt gekeken hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en word je gekoppeld aan de rijinstructeur die het beste bij jou past. Vervolgens wordt een planning opgesteld zodat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Hierbij dient altijd rekening gehouden te worden met een wachttijd bij het CBR. 

Hoe ziet een rijles eruit?

Volg je een spoedcursus voor het behalen van je rijbewijs, dan zit je maximaal 3 tot 4 uur per dag in de auto. Na 4 uur is je concentratie op en kun je geen nieuwe stof meer opnemen. We plannen je zoveel mogelijk overdag in vanwege het verkeer. Overdag is het namelijk drukker op de weg waardoor je veel meer leer- en oefenmomenten tegenkomt. 

Wat zijn de kosten?

Na de proefles ontvang je een overzicht van het aantal lessen met de daarbij behorende kosten. De rijinstructeur geeft een zorgvuldig advies. Daarnaast kun je gebruik maken van de ANWB examengarantie. Slaag je niet voor je examen nadat je het aantal geadviseerde lessen hebt gevolgd, dan betalen wij jouw eerste herexamen. Bekijk de tarievenpagina voor een overzicht van de kosten.  

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan