Onze rijinstructeurs in Purmerend

Goed opgeleide rijcoaches

Een lespakket op maat betekent ook een rijinstructeur die bij jou past. Wij hebben onze rijcoaches in Purmerend met zorg gekozen. 

Ze gaan zeer professioneel te werk en geven positieve feedback. Dit helpt om je slagingskans te vergroten. Onze instructeurs in Purmerend spreken zowel Nederlands als Engels en zijn door onze leerlingen beoordeeld met een 8,9.

Bart Wijnkoop

Ik ben Bart, een leuke spontane instructeur. Ik geef al vele jaren met groot plezier rijles en kan iedere leerling naar het examen begeleiden. Als ik niet in de auto zit, kun je mij vinden op het voetbalveld of op de fiets. Daarnaast is koken ook mijn grote hobby.

Bryan Amstelveen

Mijn naam is Bryan. Ik ben een relaxte en gezellige rijcoach. Ik begeleid de leerlingen op een rustige en ondersteunende manier naar het examen toe. 

Khalid Aberkan

Hallo, mijn naam is Khalid. Ik ben de altijd vrolijke rijcoach. Voor mij geldt het motto: “je moet er zelf wat van maken”. Ik probeer een leerling te motiveren om er 100% voor te gaan. Iedere rijles wordt optimaal benut bij mij. In mijn vrije tijd sta ik graag op het voetbalveld mijn zoontje te coachen. 

Ludmilla Kokelaar

Ik vind het leuk om mijn kennis over te dragen aan mijn leerlingen op een geduldige en leuke manier. Iedere leerling is anders en heeft behoefte aan een andere benadering. Ik vind het belangrijk dat een leerling zich op zijn gemak voelt in de auto en plezier heeft in de rijlessen, welke vol variatie zitten.

Ruud van Munster

Ik ben een hele rustige en duidelijke instructeur. In het verleden heb ik vooral veel faalangsttrainingen gegeven voor leerlingen die het meer dan spannend vinden om op de weg te rijden. Als je op zoek bent naar een geduldige, rustige en geruststellende instructeur dan ben ik de juiste instructeur voor jou!