Je rijbewijs in 10 dagen

Haal je rijbewijs met een snelcursus

Je rijbewijs halen in Nijmegen? Een spoedcursus voor je rijbewijs in Nijmegen volg je bij de ANWB Rijschool. Wij bieden de mogelijkheid om binnen een tijdsbestek van 10 dagen een snelcursus voor je rijbewijs te volgen. Wij zorgen ervoor dat je door middel van een snelcursus voor je rijbewijs effectief leer autorijden en helemaal klaar bent voor je examen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Hoe gaat het in zijn werk?

Je volgt altijd eerst een proefles zodat een rijinstructeur kan inschatten hoeveel lessen er precies nodig zijn. Tegelijkertijd wordt er gekeken welke rijinstructeur het beste bij je past. Na het regelen van deze zaken kan er een planning worden gemaakt voor de te volgen lessen. Je hebt altijd wel te maken met een wachttijd van 3 tot 7 weken bij het CBR, houd daar bij het plannen rekening mee. En tijdens de zomerperiode is het altijd druk bij onze rijschool, dus meld je dan minimaal voor april aan als je zeker in deze periode wilt lessen.

De inhoud van de spoedcursus

Je krijgt verschillende lessen per dag tijdens de spoedcursus voor je rijbewijs. Je zit niet langer dan drie tot vier uur in de lesauto, want je moet je namelijk voortdurend concentreren en alle lesstof een plekje geven. Aangezien het overdag veelal druk is op de weg, is het handig om de lessen zoveel mogelijk overdag te plannen.

Hoeveel kost een rijbewijs spoedcursus?

De kosten voor het behalen van dit rijbewijs zijn afhankelijk van de hoeveelheid lessen die jij nodig hebt. Een proefles maakt je duidelijk hoeveel het jou kost om versneld het rijbewijs te halen. Kijk ook eens in het prijzenoverzicht voor de prijzen per les.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan