De rijinstructeurs in Nijmegen

Jouw persoonlijke ANWB rijcoach

Bij de ANWB rijschool in Nijmegen krijg je jouw persoonlijke rijcoach. En op deze pagina stellen alle rijinstructeurs zich alvast aan je voor. Je kunt altijd je voorkeur aangeven voor een instructeur, maar wij kijken tijdens de proefles ook welke instructeur het beste bij je past, inclusief een persoonlijk lesplan. Onze rijcoaches worden gemiddeld beoordeeld met een 8,5, dus je kunt sowieso rekenen op hun kwaliteiten!

Oscar Selhorst

Ik ben een jonge enthousiaste rijcoach. Hetgeen waar ik het meeste plezier aan beleef bij het lesgeven vind ik dat je continu met verschillende persoonlijkheden te maken hebt. Dit vormt uitdaging en maakt het vak erg leuk.

Kennis is macht, dus bij een beginnende bestuurder is een goede basis zeer van belang. In mijn vrije rijd ik graag motor, speel hockey en vertroetelen ik en mijn vriendin de kat graag.

Monique van Perlo

Ik ben 49 jaar en ben sinds 2000 rijinstructrice. Mensen die faalangst of bang zijn of er gewoon wat meer moeite mee hebben zijn bij mij extra welkom. Ik ben geduldig en hou de humor erin! Als ik geen les geef, dan besteed ik mijn tijd aan mijn hond. Ik kijk ook graag sport of een film.

Taher Mangal

Ik ben geboren in 1986 en ben fulltime werkzaam als rij-instructeur sinds 2008. Ik hou veel van autorijden en die ervaring wil ik daarom graag overdragen aan de leerlingen. Tijdens de autorijlessen probeer ik auto rijden zo leuk mogelijk te maken dat je ook kan genieten van de rijlessen. Mijn hobby´s zijn zaalvoetballen, fitnessen en mooie auto´s rijden als het kan.

Rolf Moehring

Ik ben 58 jaar en sinds 2,5 jaar rijinstructeur. Rijles geef ik voornamelijk in Arnhem, wat ook mijn woonplaats is. Het plezier in lesgeven zit ‘em vooral in als je ervaart dat leerlingen plezier hebben, vooruitgang boeken en uiteindelijk het rijbewijs halen. Leerlingen die beginnen met lessen, blijven ook graag bij mij lessen omdat ik altijd eerst van de mens uit ga. Dat zorgt voor een positieve

Sam Agterhuis

Sinds 2008 ben ik rij-instructeur bij ANWB Rijopleiding. Ik geef rijles voor de personenauto, motor en bromfiets. Ik doe dit werk met veel plezier, het geeft me veel voldoening als mijn kandidaat het rijbewijs behaald heeft.