De rijinstructeurs in Nijmegen

Jouw persoonlijke ANWB rijcoach

Bij de ANWB rijschool in Nijmegen krijg je jouw persoonlijke rijcoach. En op deze pagina stellen alle rijinstructeurs zich alvast aan je voor. Je kunt altijd je voorkeur aangeven voor een instructeur, maar wij kijken tijdens de proefles ook welke instructeur het beste bij je past, inclusief een persoonlijk lesplan. Onze rijcoaches worden gemiddeld beoordeeld met een 8,5, dus je kunt sowieso rekenen op hun kwaliteiten!

Monique van Perlo

Ik ben 49 jaar en ben sinds 2000 rijinstructrice. Mensen die faalangst of bang zijn of er gewoon wat meer moeite mee hebben zijn bij mij extra welkom. Ik ben geduldig en hou de humor erin! Als ik geen les geef, dan besteed ik mijn tijd aan mijn hond. Ik kijk ook graag sport of een film.

Rolf Moehring

Ik ben 58 jaar en sinds 2,5 jaar rijinstructeur. Rijles geef ik voornamelijk in Arnhem, wat ook mijn woonplaats is. Het plezier in lesgeven zit ‘em vooral in als je ervaart dat leerlingen plezier hebben, vooruitgang boeken en uiteindelijk het rijbewijs halen. Leerlingen die beginnen met lessen, blijven ook graag bij mij lessen omdat ik altijd eerst van de mens uit ga. Dat zorgt voor een positieve