De rijinstructeurs in Nijmegen

Jouw persoonlijke ANWB rijcoach

Bij de ANWB rijschool in Nijmegen krijg je jouw persoonlijke rijcoach. En op deze pagina stellen alle rijinstructeurs zich alvast aan je voor. Je kunt altijd je voorkeur aangeven voor een instructeur, maar wij kijken tijdens de proefles ook welke instructeur het beste bij je past, inclusief een persoonlijk lesplan. Onze rijcoaches worden gemiddeld beoordeeld met een 8,5, dus je kunt sowieso rekenen op hun kwaliteiten!

Monique van Perlo

Ik ben 49 jaar en ben sinds 2000 rijinstructrice. Mensen die faalangst of bang zijn of er gewoon wat meer moeite mee hebben zijn bij mij extra welkom. Ik ben geduldig en hou de humor erin! Als ik geen les geef, dan besteed ik mijn tijd aan mijn hond. Ik kijk ook graag sport of een film.

Rolf Moehring

2011 ben ik begonnen als rijinstructeur bij de ANWB. Sindsdien geef ik lessen in de regio Arnhem. Het werk als instructeur geeft mij enorm veel plezier, dit breng ik ook graag over op mijn leerlingen. Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen zich op hun gemak voelen tijdens het rijden. Hierbij stel ik de leerling centraal en vind ik het sociale contact van groot belang. Goede, serieuze gesprekken wissel ik af met veel humor. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer, waarin ik ervoor zorg dat leerlingen zich rustig voelen en daardoor zelfvertrouwen ontwikkelen. Daarmee zijn ze goed voorbereid op hun examen. Ook ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met faalangst.