Volg een spoedcursus in Nieuwegein

In 10 dagen je rijbewijs met een snelcursus voor je rijbewijs

Wil je dolgraag op een snelle manier het rijbewijs halen? Kies dan voor een spoedcursus voor je rijbewijs in Nieuwegein. De ANWB biedt jou deze mogelijkheid tegen een scherp tarief. Een spoedcursus doet zeker niet onder voor de gewone lesmethode. Ook in deze cursus leer je alles dat je nodig hebt om veilig te kunnen autorijden.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 Hoe ziet de planning eruit?

Versneld je rijbewijs halen gaat altijd van start met een proefles autorijden. Hiermee krijg je een indruk hoeveel tijd je kwijt bent om snel je rijbewijs te halen. De rijinstructeur kijkt naar je rijstijl en schat het aantal lessen in. Aan het einde van de proefles, wordt direct duidelijk hoeveel lessen er nodig zijn en kan de planning worden opgesteld. Houd er wel rekening mee dat er voor het plannen van het rijexamen een wachttijd bij het CBR geldt. En als je graag in de zomervakantie de spoedcursus wilt volgen, dan kun je je het beste uiterlijk april al aanmelden.

De inhoud van een snelcursus

Wellicht stel je jezelf de vraag hoe een spoedcursus eruit ziet? Tijdens een snelcursus voor je rijbewijs ga je samen met de rijinstructeur drie tot vier uur per dag op pad met de lesauto. Je krijgt feedback, er wordt gekeken of je progressie boekt en uiteraard krijg je huiswerk mee voor de volgende keer.

De kosten van een tiendaagse cursus

Een rijbewijs spoedcursus brengt natuurlijk ook de nodige kosten met zich mee. Hoeveel geld je uiteindelijk kwijt bent wordt pas duidelijk na het volgen van de proefles. Je weet dan namelijk hoeveel lessen je nodig hebt om rijexamen te kunnen doen. Onze tarieven kun je wel alvast bekijken op de prijzenpagina.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan