De rijinstructeurs in Nieuwegein

Bekijk onze rijcoaches

Bij onze rijschool in Nieuwegein werken meerdere rijcoaches en op deze pagina stelt iedere rijcoach zich aan je voor. Ze zijn allemaal in het bezit van een VOG en op de kwaliteit van de lessen kun je rekenen. Je mag zelf aangeven welke instructeur je voorkeur heeft, maar wij kijken tijdens de proefles ook welke instructeur het beste bij je past.

 

Arthur Vink

Ik ben Arthur en ben 49 jaar. Ik ben sinds 1999 auto instructeur en sinds 3 ½ jaar geef ik ook motor en brommer rijles. Mij is het gelukt om van mijn hobby werk te maken, ik zat van jongs af aan al veel in het verkeer. Buiten het les geven geniet ik van dagjes uit  en het proeven van een lokaal biertje. Mijn motto is geniet van werk en leven.

Hafida Acharki

Inge Zaunbrecher

Coen van der Sluijs

Mijn naam is Coen ik ben 59 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen. Ik geef al ruim 26 jaar rijles hoofdzakelijk op de categorie C.D, CE en BE.  Mijn grootste hobby’s zijn mountainbiken en autorijden. Graag zie ik je op de rijschool!  

Marco Schoonheijm

Ik ben Marco en woon samen met mijn vriendin, samen hebben wij 4 kinderen. Sinds 2006 ben ik dienst van E & R opleidingen daar heb ik tevens mijn vervolg opleidingen gedaan.  Ik heb bereikt wat ik wilde; een instructeur zijn van de grote voertuigen. Ik geef les in BE en C en CE D en DE. Ik ben ook mentor in het nieuwe rijden. Mijn interesses gaan uit naar voetbal, Koi karpers en de Japanse cultuur.

Marjon van Stralen

Ik geef al 5 jaar met veel plezier auto rijles. Het is geweldig om een leerling te zien groeien en te begeleiden naar het zelfstandig autorijden. Ik geef ook theorie cursussen en ik ben regelmatig te vinden achter de receptie op ons kantoor.

Remko van der Rijst

Ik ben Remko, ik geef al 26 jaar met veel plezier rijles. Naast het verzorgen van rij lessen in de schakelauto, verzorg ik tevens lessen voor de automaat, bus en vrachtwagen. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag. Verder ga ik veel op pad met mijn kinderen, zo beleef ik de grootste avonturen!