Volg een spoedcursus in Middelburg

Een spoedcursus voor het rijbewijs

Wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Een 10 daagse rijbewijs spoedcursus van de ANWB helpt jou om versneld het rijbewijs te halen. Ga aan de slag met een spoedcursus voor het rijbewijs in Middelburg door je direct online aan te melden. Ons lespakket is van een uitstekende kwaliteit en helpt jou om onze rijopleiding succesvol af te ronden.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


De planning van een tiendaagse rijopleiding om snel je rijbewijs te halen

Elke leerling is anders, dan weten we bij de ANWB als geen ander. Daarom bieden wij je een proefles aan waarin veel duidelijk wordt. Er wordt gekeken naar welke instructeur goed bij jou past, de hoeveelheid lessen die nodig zijn en de planning van de cursus wordt met jou besproken. Houdt er bij het plannen van de cursus rekening mee dat het CBR een wachttijd heeft voor het rijexamen van ongeveer 3 tot 7 werken. En als je in de zomer de snelcursus wilt doen, raden we je aan om je uiterlijk april aan te melden in verband met de drukte.

De inhoud van een spoedcursus

Om het maximale uit deze rijopleiding te halen, plan je de rijlessen zoveel mogelijk overdag in. Je zit niet meer dan 4 uur per dag in de lesauto. Je krijgt doelen die je helpen om het autorijbewijs ook daadwerkelijk te kunnen halen. Elke rijles wordt geëvalueerd zodat je ook weet waar je naartoe op weg bent.

Wat zijn de kosten voor een snelcursus voor je rijbewijs?

Om een indruk te krijgen van de kosten voor een snelcursus voor het rijbewijs, zul je de proefles autorijden moeten afwachten. Wel kun je de prijzen per onderdeel in het prijzenoverzicht bekijken.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan