Haal je aanhanger rijbewijs in Middelburg

Het BE rijbewijs in één dag halen

Heb je plannen om je rijbewijs te halen voor een auto met aanhanger? Dan neem je natuurlijk les bij de ANWB Rijschool in Middelburg. Door je aanhanger rijbewijs bij ons te halen, weet je zeker dat je toekomst er rooskleurig uitziet. Je kunt namelijk probleemloos elke moeilijke verkeerssituatie aan met de kennis die je bij ons hebt opgedaan.

Wanneer is E achter B noodzakelijk?

Dit BE rijbewijs is verplicht bij een auto en aanhanger die samen zwaarder zijn dan 3.500 kilo en een aanhanger die meer weegt dan 750 kilo. Met behulp van dit rijbewijs kun je in de toekomst zonder problemen met een grote caravan op vakantie of helpen bij een verhuizing.

Voor het halen van je aanhanger rijbewijs dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Het examen bestaat enkel uit een praktijkonderdeel. Een nieuw theorie-examen afleggen is dus niet nodig.

Kosten BE rijbewijs halen

Als je helemaal geen ervaring hebt om met een aanhanger te rijden, adviseren wij je een proefles te nemen. Zo kunnen we je huidige niveau vaststellen en kijken of je in aanmerking komt voor een eendaagse opleiding. Als blijkt dat een eendaagse opleiding niet voldoende is, stellen we een lespakket op maat voor je samen.

Proefles (60 min) € 59,-
Losse les € 59,-

Dagopleiding (5 lessen + praktijkexamen)

€600,-

 

Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen € 326,25

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1 uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan