Haal je aanhanger rijbewijs in Middelburg

Het BE rijbewijs in één dag halen

Heb je plannen om je rijbewijs te halen voor een auto met aanhanger? Dan neem je natuurlijk les bij de ANWB Rijschool in Middelburg. Dit E achter B rijbewijs is verplicht bij een auto en aanhanger die samen zwaarder zijn dan 3.500 kilo en een aanhanger die meer weegt dan 750 kilo. Met behulp van dit rijbewijs kun je in de toekomst zonder problemen met een grote caravan op vakantie of helpen bij een verhuizing.

Door je aanhanger rijbewijs in Middelburg bij de ANWB te halen, weet je zeker dat je toekomst er rooskleurig uitziet. Je kunt namelijk probleemloos elke moeilijke verkeerssituatie aan met de kennis die je bij ons hebt opgedaan, dankzij al onze voordelen:

  • Supervoordelig lespakket
  • Jij bepaalt wanneer je lessen volgt
  • Duidelijkheid over de kosten van het aanhanger rijbewijs
  • Een uitstekend slagingspercentage in Middelburg

Kosten BE rijbewijs halen

Het E achter B rijbewijs halen is uiteraard niet gratis, maar je hebt wel het voordeel dat je geen theorie-examen hoeft af te leggen. De praktijklessen zijn voldoende voor het praktijkexamen van het aanhanger rijbewijs.

Je kunt bij onze rijschool altijd een proefles nemen om te kijken hoe je er momenteel voor staat. Je wilt namelijk zo lang mogelijk plezier hebben van het aanhangwagen rijbewijs. Kom daarom je rijbewijs E achter B halen bij ons in Middelburg!

Als je helemaal geen ervaring hebt om met een aanhanger te rijden, adviseren wij je een proefles te nemen. Zo kunnen we je huidige niveau vaststellen en kijken of je in aanmerking komt voor een eendaagse opleiding. Als blijkt dat een eendaagse opleiding niet voldoende is, stellen we een lespakket op maat voor je samen. Als je al wel ervaring hebt met aanhanger rijden, dan is in de meeste gevallen een eendaagse opleiding voldoende.

Prijzen

  • Kosten per rijles (60 minuten): € 55,-
  • Lesprijs vanaf € 49 (in een pakket)
  • Cursuspakket, incl. 5 lessen (60 min.) en CBR praktijkexamen: € 530,-
  • CBR Praktijkexamen: € 285,00

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan