ANWB spoedcursus rijbewijs in Meppel

Snel je rijbewijs halen met de ANWB snelscursus

Kun je niet wachten om met je eigen auto de weg op te gaan? Volg dan onze spoedcursus rijbewijs in Meppel en haal je rijbewijs binnen 10 dagen. Hoe dit werkt en wat de kosten hiervan zijn? We zetten alles over de snelcursus voor je rijbewijs op een rijtje.  

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

Hoe werkt een snelcursus rijbewijs?

Tijdens de proefles analyseert een van onze instructeurs je rijvaardigheid. Aan de hand hiervan bepaalt hij hoeveel lessen je nodig hebt om te kunnen slagen. Samen plannen jullie vervolgens de lessen in op basis van je studie of werk en de bestaande reserveringstijd voor een praktijkexamen.
 
Tijdens de snelcursus voor het rijbewijs van 10 dagen les je maximaal vier uur per dag. Na deze vier uur is je concentratie op en leer je niets meer. We zorgen dat je zoveel mogelijk leer- en oefenmomenten tegenkomt zodat jij versneld je rijbewijs kunt halen. 

Hoeveel kost het om snel je rijbewijs te halen?

Na de proefles ontvang je een persoonlijk advies inclusief het totaal aantal lessen dat je ongeveer moet volgen om te kunnen slagen. Hierna weet jij hoeveel het kost om versneld je rijbewijs te halen. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan