De ANWB rijinstructeurs in Meppel

Altijd een rijcoach die bij jou past

Bij onze rijschool in Meppel staan 3 ervaren en professionele rijcoaches voor je klaar. En omdat wij vinden dat jij je op je gemak voelt tijdens de rijopleiding, gaan we altijd op zoek naar de match waarmee jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Tijdens de proefles ontvang je een persoonlijk advies en positieve feedback om je rijvaardigheid te verbeteren. De rijcoaches in Meppel doen er alles aan om jouw slagingskans te verhogen. 

Maak hieronder kennis met jouw rijcoach in Meppel.

De ANWB rijinstructeurs uit Meppel

Piet Gons

Ik ben mijn hele leven al werkzaam in de rijopleidingen-branche. Mijn doel is om echt contact te maken met de leerling, zodat de leerling op prettige wijze zo snel mogelijk progressie boekt en natuurlijk in een keer slaagt.

Elisabeth Engberts

Al jaren lang geef ik met heel veel plezier rijles, Ik vind het belangrijk om leerlingen op hun gemak te stellen. Stapsgewijs doorlopen we alle rijlessen en de leerling bepaalt hierin zelf het tempo. Mijn tip aan iedereen die het rijbewijs wil halen, is dat je er echt voor moet gaan en veiligheid staat voorop.

Jan Petter

Reeds vele jaren ben ik werkzaam als rijcoach. Met heel veel plezier geef ik rijlessen in de regio Hoogeveen en Emmen. Wat voor mij rijles geven zo leuk maakt is de veelzijdigheid van het vak, elke dag is weer anders. Bij mij staat professionaliteit hoog in het vaandel.