De ANWB rijinstructeurs in Meppel

Altijd een rijcoach die bij jou past

Bij onze rijschool in Meppel staan 3 ervaren en professionele rijcoaches voor je klaar. En omdat wij vinden dat jij je op je gemak voelt tijdens de rijopleiding, gaan we altijd op zoek naar de match waarmee jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Tijdens de proefles ontvang je een persoonlijk advies en positieve feedback om je rijvaardigheid te verbeteren. De rijcoaches in Meppel doen er alles aan om jouw slagingskans te verhogen. 

Maak hieronder kennis met jouw rijcoach in Meppel.

De ANWB rijinstructeurs uit Meppel

Piet Gons

Ik ben mijn hele leven al werkzaam in de rijopleidingen-branche. Mijn doel is om echt contact te maken met de leerling, zodat de leerling op prettige wijze zo snel mogelijk progressie boekt en natuurlijk in een keer slaagt.

Peter van Wijk

Met veel plezier geef ik de rijlessen in de regio Meppel en Hoogeveen. Stapsgewijs doorlopen wij de rijlessen en samen met de leerling wordt het tempo bepaalt. Zorg dat wanneer jij je aanmeldt je er helemaal klaar voor bent zodat jij er echt voor kunt gaan.

Nick Dekker

Sinds juli 2019 ben ik werkzaam als rijcoach bij de ANWB en jullie komen mij in Emmen, Hoogeveen en Meppel tegen. Het lesgeven aan zoveel verschillende mensen maakt het werk extra leuk. Iedere dag is weer anders maar wel met hetzelfde doel: de leerlingen begeleiden naar het rijbewijs!