Een spoedcursus voor je rijbewijs in Maastricht

In 10 dagen je rijbewijs halen

Tijdens een snelcursus voor je rijbewijs bij de ANWB Rijschool in Maastricht kun je snel je rijbewijs halen. Deze spoedcursus in 10 dagen is kwalitatief net zo goed als elke andere rijcursus die wij aanbieden.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Start met een proefles

Voordat je aan de rijbewijs spoedcursus begint, wordt er gekeken hoeveel lessen je nodig hebt. Dit wordt gedaan tijdens een proefles. Als je deze succesvol hebt afgerond, kan er een planning worden gemaakt voor de spoedcursus en het examen dat je gaat afleggen. Denk eraan dat het CBR een wachttijd heeft van 3 tot 7 weken als jij snel je rijbewijs wilt halen. En mocht je in de zomerperiode de spoedcursus in Maastricht willen volgen, dan is het verstandig om je uiterlijk april al aan te melden in verband met de drukte.

Hoeveel uur zit je per dag in de auto?

Je zit meerdere uren per dag in de lesauto, maar maximaal drie tot vier uur per dag. Daarna neemt je concentratievermogen af en kun je alle lesstof niet meer optimaal tot je nemen. Bij deze lesmethode om het rijbewijs te halen krijg je uitstekende hulp en begeleiding van de ANWB rijinstructeur.

Hoeveel kost de 10-daagse snelcursus voor je rijbewijs?

De tarieven voor de lessen kun je bekijken op de prijzenpagina. De uiteindelijke kosten voor de snelcursus zijn ook afhankelijk van de proefles. Hierin wordt een persoonlijk advies gegeven hoeveel lessen er nodig zijn om versneld je rijbewijs te halen. Wij betalen jouw eerste herexamen als je niet slaagt na het aantal door ons geadviseerde lessen!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan