De rijinstructeurs in Maastricht

Stellen zich aan je voor

Maak op deze pagina alvast kennis met de rijcoach van onze rijschool. Je kunt ze zien en ze stellen zich aan je voor. Natuurlijk mag je je voorkeur aangeven voor een bepaalde rijcoach, maar tijdens de proefles kijken wij ook welke rijcoach het beste bij je past. Wij vinden het belangrijk dat je een goede match hebt met je instructeur!

Anton Mes

Bijna 59 jaar, 38 jaar getrouwd, twee kinderen en drie kleinkinderen. Het maakt mij de oudste binnen het team van ANWB rijopleiding Limburg. Sinds acht jaar werkzaam bij de ANWB kan ik stellen dat er niets leuker is dan een geslaagde leerling. Binnen een leuk team gaan we de uitdaging aan: mensen opleiden tot een veilige verkeersdeelnemer. Het uiteindelijke resultaat geeft veel voldoening. Mijn achtergrond als beroepschauffeur sinds 1976, ja dat is een tijd geleden, zorgt voor een ontspannen en plezierige manier van lessen. Mijn motto "rust overwint alles" draagt ertoe bij dat de leerling zelfverzekerd aan het examen kan deelnemen. Tot ziens in de auto! 

Ralph Geelen

Mijn naam is Ralph Geelen. Sinds 2012 ben ik werkzaam als rijcoach en sinds 2016 Teamleider van ANWB Maastricht. Bij mij staan enthousiasme, professionaliteit en plezier voorop en ik neem mijn vak neem erg serieus. Als rijcoach probeer ik me altijd in te leven in de cursist die les krijgt, iedereen die zijn rijbewijs wil halen kan dit ook,maar het zal niet vanzelf gaan; je moet er hard voor werken en openstaan voor instructie. Wat voor mij het lessen zo leuk maakt, is dat het iedere dag anders is met veel verschillende mensen en in mijn vrije tijd ben ik bezig met mijn gezin, computer,mijn slangen en ben ook voetbalcoach. Tot snel in de lesauto.