Spoedcursus: je rijbewijs in 10 dagen

Haal snel je rijbewijs in Lelystad

Bij de ANWB Rijschool in Lelystad kun je in 10 dagen een snelcursus voor je rijbewijs volgen. Deze snelcursus voor je rijbewijs is kwalitatief net zo goed als de gewone manier om je rijbewijs te halen, alleen sneller. Het complete lesplan van de ANWB stelt jou in staat om snel en effectief je rijbewijs te halen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Hoe werkt een spoedcursus?

Je begint altijd met een proefles. De rijcoach kan tijdens deze les een inschatting maken van de hoeveelheid lessen die nodig zijn en welke rijcoach jou het beste kan opleiden. Bovendien wordt er tijdens deze les een planning gemaakt voor de rijlessen. Houd bij het inplannen altijd rekening met een wachttijd van 3 tot 7 weken bij het CBR. En houd rekening met drukte in de zomerperiode en meld je voor april aan als je in deze periode de spoedcursus wilt volgen.

Wat doe je tijdens de spoedcursus?

Als je de keuze maakt voor een spoedcursus, volg je meerdere lessen per dag. Dit zijn er nooit meer dan drie of vier in verband met je concentratie. Het is handig om de rijlessen zoveel mogelijk overdag in te plannen. Er is dan meer verkeer op de weg, waardoor er uitstekende oefenmomenten zijn. Tijdens de cursus worden niet alleen doelen opgesteld, maar zullen ook diverse evaluatiemomenten worden ingepland.

Wat kost de rijbewijs spoedcursus?

De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid lessen die jij nodig hebt. Na de proefles word je geïnformeerd hoeveel het jou kost om versneld je rijbewijs te halen. Natuurlijk kun je al wel kijken in het prijzenoverzicht voor de prijzen per onderdeel. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan