De rijinstructeurs in Lelystad

Hoge beoordeling met 9,6!

Op deze pagina kun je kennis maken met alle rijcoaches van de ANWB Rijschool in Lelystad. Onze instructeurs worden hoog beoordeeld met een 9,6 en daar zijn wij trots op! Je kunt alle beoordelingen bekijken om een goede indruk te krijgen van onze rijschool. Je mag natuurlijk zelf al je voorkeur aangeven voor een bepaalde rijcoach, maar wij kunnen tijdens de proefles ook kijken welke rijcoach het beste bij je past.

Goran Tomić

Iedere leerling is uniek en dat maakt het lesgeven zo uitdagend. Belangrijk is dat het overdragen van mijn kennis aan de leerstijl van de leerling wordt aangepast. Ik ben al 15 jaar rijcoach en gespecialiseerd in het lesgeven van leerlingen met faalangst. Ik geef zowel les in de automaat als in de schakelauto. Ik ben een geduldige, rustige en motiverende instructeur die in mijn vrije tijd graag leest en fietst. 

Zdravko Miokovic

Mijn naam is Zdravko Miokovic, geboren in 1968 in ex-Joegoslavië. Sinds 2004 ben ik als rijinstructeur werkzaam. Als rijinstructeur werk je met verschillende mensen en dit maakt mijn werk extra leuk. Typerend voor mij als instructeur is dat ik heel veel geduld heb voor mijn leerlingen. Ik geef zowel les in de automaat als in een schakelauto. Het doel is niet alleen om mijn leerlingen te laten slagen voor het rijbewijs, maar vooral dat ze een veilige bestuurder op de weg worden. 

Roeland van Werven

Ik geef al rijles sinds 1999 en nog elke dag vind ik het een feest om weer aan het werk te gaan. Ik geef rijles voor categorie B (auto) maar ook BE (aanhanger). Iedere leerling is anders, daarom is het steeds weer een uitdaging om van jou een goede chauffeur te maken. Ik zie je graag terug in de auto.