Haal je rijbewijs in 10 dagen

Snel je rijbewijs halen in Leiden

De ANWB Rijschool in Leiden biedt de mogelijkheid om op een snelle en effectieve wijze je rijbewijs te halen. Een spoedcursus voor je rijbewijs in Leiden volg je daarom bij de ANWB. Deze snelcursus voor je rijbewijs is ideaal wanneer je binnen een kort tijdsbestek je rijbewijs op zak wilt hebben. Uiteraard zal dit niets afdoen aan de kwaliteit van de lessen. Kies daarom voor een snelcursus om je rijbewijs te halen.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Een spoedcursus inplannen

De versnelde cursus gaat van start met een proefles. Deze maakt onderdeel uit van de unieke ANWB lesmethode. Op basis hiervan maakt een instructeur een inschatting hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Bovendien wordt er gekeken welke rijinstructeur het beste bij jou past. Tenslotte zal er een planning worden opgesteld voor de lessen. Houd wel rekening met een wachttijd bij het CBR. Deze ligt meestal tussen de 3 en 7 weken. En houd er ook rekening mee dat het in de zomerperiode heel druk kan zijn, dus meld je dan aan voor april als je in deze periode wilt lessen.

Hoe ziet de cursus eruit?

Je volgt dagelijks meerdere lessen tijdens de spoedcursus, maar dit zijn er maximaal drie tot vier per dag. Dit wordt gedaan in verband met jouw concentratie en de hoeveelheid stof die je kunt verwerken op een dag. Het is bovendien het meest ideaal om zoveel mogelijk overdag de lessen te plannen, aangezien er dan veel meer oefenmomenten zijn vanwege de drukte in het verkeer.

Tijdens de rijbewijs spoedcursus worden duidelijke doelen gesteld en er is ruimte voor evaluatiemomenten. Een uitstekende manier om je klaar te stomen voor je daadwerkelijke examen!

Wat kost de tiendaagse snelcursus?

Na het volgen van de proefles, kunnen wij je informeren hoeveel het kost om versneld je rijbewijs te halen. Dit is namelijk afhankelijk van hoeveel lessen jij nodig hebt. Wil je de prijzen per les bekijken? Dit kan in het prijzenoverzicht

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan