De rijinstructeurs in Leiden

Maak kennis met onze rijcoaches

Op deze pagina kun je de rijcoaches van onze rijschool in Leiden leren kennen. Ze stellen zich persoonlijk aan je voor en je kunt zo zien van wie je les gaat krijgen. Tijdens de proefles wordt bepaald welke rijcoach het beste bij je past, maar je mag natuurlijk ook je voorkeur aangeven. Bekijk ook de rapportcijfers en reviews om een goede indruk te krijgen.

Frank van Meurs

Ik werk sinds 2011 bij de ANWB Rijopleiding Leiden. Ik geeft zowel brommer als auto rijles. Ik ben een behulpzame en rustige rijcoach. In mijn vrije tijd ga ik graag motorrijden en ik geef les in TaiChi. Mijn advies voor studenten: “Blijven ademen, blijf ontspannen. Hierdoor kun je veel beter kijken en dus zien!”

Martijn de Haas

Ik ben een enthousiaste, spontane instructeur. Mijn lessen zijn gezellig, maar wel serieus. Door mijn technische achtergrond als automonteur kan ik je naast het lesgeven ook alle in's en out's vertellen over de auto zelf. Mijn hobby`s zijn snowboarden, skiën en sleutelen aan auto`s en motoren om er daarna een ritje mee te maken. Mijn motto tijdens de lessen: “Rijles doe je met een lach op je gezicht.”

Tom van Schravendijk

Ik werk sinds 2007 bij de ANWB Rijopleiding en geeft les in auto, motor en aanhanger. Ik ben een rustige instructeur die kalm, duidelijk en enthousiast les geeft. In mijn vrije tijd rij ik regelmatig op het motor en auto circuit en kijk ik graag voetbal. Mijn tips voor studenten zijn: “Luister goed, doe je best, vertrouw op jezelf, dan kun je meer dan je denkt!”