Volg een spoedcursus in Leeuwarden

In 10 dagen je rijbewijs halen

Hoe fijn is het om in 10 dagen je rijbewijs al op zak te hebben? Dit kun je realiseren door een snelcursus voor je rijbewijs te volgen bij de ANWB Rijschool in Leeuwarden. Een spoedcursus voor je rijbewijs in Leeuwarden helpt jou om gemakkelijk en snel het felbegeerde papiertje op zak te hebben.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Volg een proefles voor de spoedcursus

Een rijbewijs spoedcursus begint altijd met een proefles. Zo wordt duidelijk hoeveel lessen er nodig zijn en welke rijinstructeur goed bij jou past. Is deze les afgelopen, dan kan er een planning worden gemaakt. Deze planning is eveneens afhankelijk van de wachttijd bij het CBR. Deze wachttijd ligt tussen de 3 en 7 weken. En als je in de drukke zomerperiode de tiendaagse spoedcursus wilt volgen, kun je dit het beste uiterlijk in april al aanvragen.

Hoeveel uur per dag zit je in de auto?

Als je kiest voor een spoedcursus in Leeuwarden, dan rijd je meerdere uren per dag in de auto. Je volgt maximaal vier lessen per dag. Je wilt namelijk wel zo fit mogelijk blijven en alle lesstof goed tot je nemen. Zo ben je na 10 dagen helemaal klaar voor het rijexamen! Snel je rijbewijs halen doe je daarom bij de ANWB.

Hoeveel betaal je voor de 10-daagse snelcursus voor je rijbewijs?

De proefles bepaalt uiteindelijk hoeveel geld je kwijt bent aan je rijbewijs. Natuurlijk krijg je een zorgvuldig advies van de rijinstructeur. Ook als je versneld je rijbewijs gaat halen, kun je gebruik maken van de examengarantie. Slaag je toch niet na de eerste keer, ondanks het geadviseerde aantal lessen, dan wordt je herexamen betaald door de ANWB. De prijzenpagina geeft je inzicht in de tarieven voor deze cursus.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan