De rijinstructeurs in Leeuwarden

Leer ze kennen!

Een fijne rijcoach is natuurlijk heel belangrijk voor je rijlessen. Dat vinden wij ook belangrijk en daarom koppelen we aan de hand van de proefles de rijcoach die het beste bij je past aan jou. Op deze pagina kun je alvast kennismaken met de rijcoaches bij onze rijschool in Leeuwarden. Als je je voorkeur hebt, kun je die natuurlijk ook bij ons aangeven!

Andries Tulner

Sinds 2002 ben ik werkzaam als rijcoach voor de ANWB Rijopleiding. Daarnaast geef ik ook rijles voor de aanhanger opleiding. Sinds 1982 ben ik al werkzaam als rijinstructeur en doe dit met veel plezier. De diversiteit aan leerlingen is mede de reden hiervan. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan sport, vooral hardlopen mag ik graag doen.

Edward Tjam

In 1986 ben ik rijinstructeur geworden, en sinds 1998 in dienst van de ANWB. Ik geef met veel plezier rijlessen in Leeuwarden en omgeving. Ik ben rijinstructeur geworden omdat ik autorijden leuk vind en contact met mensen fijn vind. Graag wil ik jou leren veilig aan het verkeer deel te nemen. Ik heb veel geduld, zet mij voor 100% in en heb gevoel voor humor. Een geintje op zijn tijd is leuk maar waar het om gaat is dat jij straks in de eerste keer je rijbewijs haalt. Mijn tip voor iedereen is om gemotiveerd te zijn en 100% inzet om je rijbewijs te halen. In mijn vrije tijd speel ik tennis en kook ik graag. Ik hoop jou straks les te kunnen geven.

Wopke de Groot

Sinds 1980 ben ik rijinstructeur en ik geef met veel plezier rijles. Ik ben gespecialiseerd in spoedopleidingen. Wat rijles voor mij leuk maakt dat ik in korte tijd iemand die niks kan (qua autorijden) kan opleiden tot een veilige automobilist. Ook heb ik veel gewerkt met buitenlanders 12 à 13 jaar geleden met vluchtelingen uit voormalig Joegoslavië. Ik spreek daardoor op mijn vakgebied ook een beetje Servo-Kroatisch. Verder kan ik rijles geven in de talen Fries, Nederlands, Engels en Duits. Verder is mijn motivatie om goed rijles te geven, de ervaring van toen ik zelf rijles kreeg, ik dacht dat ik een goede rijinstructeur had maar achteraf bleek dat hij mij nooit iets heeft uitgelegd (alleen maar verteld wat ik moest doen).

Daarom probeer ik een goede werkklimaat te scheppen door mij te verplaatsen naar het niveau van mijn leerling en door hele heldere en duidelijke instructie te geven en daardoor goede resultaten te bereiken. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met krant lezen, puzzelen (doorloper 6 sterren), biljarten en tuinieren. Ook help ik graag mijn vrouw in ons eigen bedrijf. Mijn tip voor iedereen die zijn rijbewijs wil is: “Ga niet af op goedkope aanbiedingen maar overtuig jezelf van kwaliteit”.