Volg een spoedcursus voor je rijbewijs in Hoorn

Snel een rijbewijs op zak hebben, is voor veel mensen een droom. Toch is deze gemakkelijker te verwezenlijken dan door veel mensen wordt gedacht. Bij de ANWB Rijschool in Hoorn kun je al in 10 dagen je rijbewijs halen. Een snelcursus voor je rijbewijs doet kwalitatief zeker niet onder voor de reguliere rijlessen die je kunt volgen. Volg daarom een rijbewijs spoedcursus bij de ANWB!

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


De planning

De tiendaagse spoedcursus voor je rijbewijs in Hoorn begint standaard met een proefles. Tijdens deze proefles wordt duidelijk hoeveel lessen er nodig zijn en welke instructeur jou het beste hierin kan begeleiden. Na het opstellen van de planning, kun je direct aan de slag! Het enige waar je rekening mee moet houden is een eventuele wachttijd bij het CBR, van 3 tot 7 weken, voor het examen na de snelcursus voor het rijbewijs. Als je in de zomerperiode je rijlessen wilt volgen, kun je je het beste uiterlijk april aanmelden in verband met de drukte.

Wat doe je tijdens een spoedcursus?

Per dag krijg je maximaal drie of vier uur rijles. Probeer voor jezelf de lessen zoveel mogelijk overdag in te plannen. Overdag is er veel meer ruimte om te oefenen, aangezien het dan veel drukker is op de weg. De heldere doelen en evaluaties helpen je tijdens de spoedcursus om je succesvol voor te bereiden op het daadwerkelijk eindexamen.

De kosten van de tiendaagse snelcursus

Het is nu nog niet te zeggen wat je kwijt bent voor je rijbewijs, maar dit wordt snel duidelijker na het volgen van de proefles. De kosten van versneld je rijbewijs halen zijn afhankelijk van de hoeveelheid lessen die jij nodig hebt. Uiteraard kunnen we je al wel vertellen wat de kosten per les bedragen. Deze prijzen vind je terug op de prijzenpagina.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan