De rijinstructeurs in Hoorn

Maak kennis met onze rijcoaches

Het is altijd leuk om vooraf al te zien wie je rijcoach wordt en daarom stellen we ze op deze pagina aan je voor. Op basis van de proefles kijken we welke rijcoach het beste bij je past, maar je mag zelf ook je voorkeur aangeven. Alle instructeurs zijn goed opgeleid en worden gemiddeld beoordeeld met een 8,9, dus op kwaliteit kun je sowieso rekenen.

René Grent

Sinds een aantal jaren werk ik bij de ANWB Rijopleiding Alkmaar. Al 15 jaar geef ik autorijles zowel rijbewijs B en E bij B dit doe ik met veel plezier. Ik ben erg betrokken als rijcoach omdat mijn doel is leerlingen te instrueren zodat zodat zij op een veilige manier aan het verkeer kunnen deelnemen.

Ook hou ik ervan om dat op een leuke manier te doen zodat de nieuwe rijbewijs bezitters een goede herinnering overhouden aan het behalen van hun rijbewijs. Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen tekenen en modelbouw.

Leo Harders

Ik ben alweer enige tijd werkzaam als rijcoach bij ANWB Rijopleiding Alkmaar. Mijn werkgebied is de noordelijke randstad van Hoorn tot Zaandam. Autorijden is een passie. De leerling zal hard moeten werken om het gestelde doel, het rijbewijs, te kunnen realiseren. Veiligheid staat voorop.

Daarnaast is het een kwestie van veel trainen, het liefst op verschillende tijdstippen door de dag heen. Je krijgt op die manier rijervaring met een grotere groep mede weggebruikers. Engelse Popmuziek is mijn hobby. Ik zou daar enorm veel tijd in kunnen steken en het werkt rustgevend.