ANWB spoedcursus voor je rijbewijs in Hoogeveen

In 10 dagen klaar voor je rijexamen met de ANWB snelcursus

Wil jij razendsnel je rijbewijs halen? Kies dan een snelcursus rijbewijs halen bij de ANWB rijschool in Hoogeveen. Hier bereiden we jou in slechts 10 dagen voor op het rijexamen en heb jij binnen de kortste keren je rijbewijs op zak. Hoe dat werkt? Onderstaande video legt het uit.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

Zo werkt onze spoedcursus rijbewijs halen in Hoogeveen

Iedere leerling is anders. Daarom start je de snelcursus rijbewijs met een proefles waarbij we inschatten hoeveel rijlessen je nodig hebt en welke rijinstructeur het beste bij je past. Op basis van deze inschatting maken we vervolgens een planning die is afgestemd op je werk of studie. Ook houden we hierin rekening met de bestaande reserveringstijd (variërend van de periode tussen de 3 en 9 weken).

Tijdens de snelcursus rijbewijs halen zelf zit je tijdens de lesdagen maximaal 3 tot 4 uur in de auto. Deze lesuren vinden zoveel mogelijk overdag plaats zodat je snel went aan het verkeer. Daarnaast werk je doelgericht aan het voorbereiden van je theorie en praktijkexamen. Zo maken we snel je rijbewijs zo gemakkelijk mogelijk. 

Wat zijn de kosten voor een snelcursus rijbewijs halen?

De kosten van de snelcursus om je rijbewijs te halen zijn afhankelijk van het aantal lessen dat je nodig hebt. Hier geven we je na de proefles direct een schatting van. Nu al meer weten over de kosten? Bekijk dan de kosten bij onze ANWB rijschool in Hoogeveen.

Klaar om achter het stuur te kruipen? Vraag dan via onderstaande knop direct je proefles aan!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan