De rijinstructeurs in Hoogeveen

Maak kennis met jouw rijcoach in Hoogeveen

Bij de ANWB rijschool in Hoogeveen staat een team van 3 enthousiaste en ervaren rijinstructeurs voor je klaar. Als je bij ons komt lessen kijken we dan ook welke rijcoach het beste bij jou past. Een goede klik is tenslotte belangrijk. Een ander voordeel is dat elke rijcoach Hoogeveen (en de verkeerssituaties) kennen. Dus die vervelende ovatonde in het centrum of verkeerssituatie bij de Grote Kerkstraat kennen ze als geen ander. En wist je dat onze instructeurs zowel Nederlands, Duits als Engels spreken? Wel zo handig.

De ANWB rijinstructeurs uit Hoogeveen

Benieuwd naar ons team? Maak hieronder kennis met jouw toekomstige rijcoach in Hoogeveen en meld je direct aan voor een proefles bij onze ANWB rijschool!

Piet Gons

Ik ben mijn hele leven al werkzaam in de rijopleidingen-branche. Mijn doel is om echt contact te maken met de leerling, zodat de leerling op prettige wijze zo snel mogelijk progressie boekt en natuurlijk in een keer slaagt. 

Nick Dekker

Sinds juli 2019 ben ik werkzaam als rijcoach bij de ANWB en jullie komen mij in Emmen, Hoogeveen en Meppel tegen. Het lesgeven aan zoveel verschillende mensen maakt het werk extra leuk. Iedere dag is weer anders maar wel met hetzelfde doel: de leerlingen begeleiden naar het rijbewijs!

Peter van Wijk

Met veel plezier geef ik de rijlessen in de regio Meppel en Hoogeveen. Stapsgewijs doorlopen wij de rijlessen en samen met de leerling wordt het tempo bepaalt. Zorg dat wanneer jij je aanmeldt je er helemaal klaar voor bent zodat jij er echt voor kunt gaan.