De rijinstructeurs in Hoogeveen

Maak kennis met jouw rijcoach in Hoogeveen

Bij de ANWB rijschool in Hoogeveen staat een team van 3 enthousiaste en ervaren rijinstructeurs voor je klaar. Als je bij ons komt lessen kijken we dan ook welke rijcoach het beste bij jou past. Een goede klik is tenslotte belangrijk. Een ander voordeel is dat elke rijcoach Hoogeveen (en de verkeerssituaties) kennen. Dus die vervelende ovatonde in het centrum of verkeerssituatie bij de Grote Kerkstraat kennen ze als geen ander. En wist je dat onze instructeurs zowel Nederlands, Duits als Engels spreken? Wel zo handig.

De ANWB rijinstructeurs uit Hoogeveen

Benieuwd naar ons team? Maak hieronder kennis met jouw toekomstige rijcoach in Hoogeveen en meld je direct aan voor een proefles bij onze ANWB rijschool!

Piet Gons

Ik ben mijn hele leven al werkzaam in de rijopleidingen-branche. Mijn doel is om echt contact te maken met de leerling, zodat de leerling op prettige wijze zo snel mogelijk progressie boekt en natuurlijk in een keer slaagt. 

Elisabethe Engberts

Al jaren lang geef ik met heel veel plezier rijles, Ik vind het belangrijk om leerlingen op hun gemak te stellen. Stapsgewijs doorlopen we alle rijlessen en de leerling bepaalt hierin zelf het tempo. Mijn tip aan iedereen die het rijbewijs wil halen, is dat je er echt voor moet gaan en veiligheid staat voorop.

Jan Petter

Reeds vele jaren ben ik werkzaam als rijcoach. Met heel veel plezier geef ik rijlessen in de regio Hoogeveen en Emmen. Wat voor mij rijles geven zo leuk maakt is de veelzijdigheid van het vak, elke dag is weer anders. Bij mij staat professionaliteit hoog in het vaandel.