Kosten voor rijlessen in Hoogeveen

Hoeveel kost het halen van je rijbewijs?

Ga je starten met je rijlessen? Dan ben je natuurlijk benieuwd naar de prijzen voor het rijbewijs. Want het is tenslotte best een investering. Bij de ANWB zijn we daarom helder over de kosten van onze rijlessen in Hoogeveen. Beter nog: we geven je zelfs een schatting van het aantal rijlessen dat je nodig hebt! Daarom start je een rijlessen pakket altijd met een proefles waarin we een inschatting van je rijvaardigheid geven. 

Prijzen voor je rijbewijs B

Benieuwd wat gemiddeld de tarieven voor onze rijlessen in Hoogeveen zijn? Bekijk hieronder het overzicht van de tarieven per rijles.

Losse lesprijs auto (60 min)

€ 50,50
Auto (B) Automaat € 51,50
Proefles auto (B) (90 min) Gratis*

*Als je bij ons gaat lessen en minimaal 20 lessen en examen boekt, anders € 35,-.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan

 

Kosten examen en auto theorie

Bij de ANWB rijschool in Hoogeveen begeleiden we jou zo snel mogelijk naar je rijbewijs. Zowel je theorie als praktijkexamen haal je dus via ons. Onderstaand een overzicht van de kosten van de verschillende examens.

Praktijkexamen  € 269,75
Theorie-examen € 48,50

Hoeveel autorijlessen heb je nodig?

Na een proefles kan je rijcoach een zorgvuldig advies uitbrengen over het aantal lessen wat je nodig zal hebben om te slagen. Dit is afhankelijk van verschilende factoren, zoals je instapniveau op het gebied van voertuigcontrole en verkeersinzicht, maar ook jouw leertempo en hoe ontspannen je bent. Je kunt in één van de vier  niveaus ingedeeld worden:

Type leerling

Aantal rijlessen

Wonderkind 15 tot 25 lessen
Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen