Volg een spoedcursus voor je rijbewijs in Hoofddorp

In 10 dagen je rijbewijs halen

Veel mensen zien op tegen de lange tijd die ze bezig kunnen zijn om het rijbewijs te halen. De ANWB weet dat ook en daarom bieden wij een tiendaagse rijopleiding aan. Een spoedcursus voor het rijbewijs in Hoofddorp is dus uitstekend geschikt als je snel en effectief te werk wilt gaan. Wij zorgen ervoor dat jij dat felbegeerde pasje ook daadwerkelijk snel op zak hebt.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


Plan online een spoedcursus in

De unieke lesmethode helpt je om succesvol je rijbewijs te halen. De proefles maakt hier onderdeel vanuit. Na deze les krijg je een persoonlijk lesadvies. Het vorderingsysteem laat je zien waar je op dit moment staat. Houd in je achterhoofd altijd rekening met een wachttijd van 3 tot 7 weken bij het CBR voor het inplannen van het examen. En wil je in de zomer je rijbewijs halen? Dan adviseren we je om je uiterlijk april aan te melden om zeker te zijn van een plekje. Plan nu online een rijbewijs spoedcursus in via onze website.

De praktijk om versneld je rijbewijs te halen

Tijdens de snelcursus voor het rijbewijs zit je 3 tot 4 uur per dag in de les auto. Wij proberen de rijlessen zoveel mogelijk af te stemmen op jouw rooster en werktijden, maar onze voorkeur gaat wel uit naar rijlessen overdag omdat het dan drukker is op de weg. Elke les wordt gekenmerkt door praktische en duidelijke doelen en uiteraard ontbreken de evaluatiemomenten niet.

Wat zijn de kosten van de tiendaagse snelcursus voor je rijbewijs?

De kosten van een spoedcursus worden duidelijk na een proefles. Tijdens deze les kunnen wij namelijk een inschatting maken van de benodigde hoeveelheid lessen. Wel kunnen we jou alvast vertellen hoeveel de prijzen per les zijn om snel je rijbewijs te halen. De prijzen vind je terug op de prijzenpagina.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan