De rijinstructeurs in Hoofddorp

Ze stellen zich aan je voor!

Op deze pagina stelt iedere rijcoach in Hoofddorp zich aan je voor! Zo kun je alvast kennis maken en zien wie de rijlessen bij ons verzorgen. Wij zijn er trots op dat onze instructeurs gemiddeld met een 8,8 beoordeeld worden en daar kun jij ook van profiteren! Tijdens de proefles wordt gekeken welke rijcoach het beste bij je past.

Dick Lemstra

Ik ben Dick Lemstra, ik ben 48 jaar oud. Het leuke aan lesgeven vind ik de interactie met de leerling en het iemand iets aan mogen leren. Daarnaast geniet ik ook erg van de blijdschap wanneer iemand geslaagd is. Ik lijk op het eerste oog streng maar als je me leert kennen zal je zien dat dit meevalt. Naast lesgeven hou ik ook van fotografie, Formule 1 en alles wat met auto’s en snelheid te maken heeft.

Jasper Uyl

Ik ben een rustige rijcoach, geduldig en erg duidelijk. Als instructeur vind ik het belangrijk om je aan te passen aan de leerling, daarnaast vind ik gezelligheid en humor ook erg belangrijk in de auto! In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met muziek, voetbal, skimboarden, honden en gamen. 

Robert Zwier

Ik werk sinds 2011 bij ANWB-rijopleiding Haarlem. Ik ben een relaxte rijcoach met humor, tijdens de lessen geef ik duidelijke demo's en uitleg om op een prettige manier samen met jou naar het examen toe te werken.In mijn vrije tijd bezoek ik graag kermissen en attractie parken in binnen en buitenland. Ook mag ik in de winter graag de ski's onderbinden. Mijn motto in het verkeer: "verwacht het onverwachte, het verkeer is soms net een tekenfilm"