Spoedcursus rijbewijs Hilversum

SpoedcursusLET OP, bekijk video! 
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 

 

In 10 dagen je rijbewijs op zak!

Snel je rijbewijs halen? Dat kan met onze rijbewijs spoedcursus. Hiermee is het mogelijk om al in 10 dagen je rijbewijs te behalen. Ideaal als je in de vakantie je rijbewijs wilt halen, of door andere omstandigheden snel je rijbewijs op zak wilt hebben. Bij de ANWB rijschool in Hilversum bieden we daarom een snelcursus van 10 dagen, waarbij onze instructeurs je begeleiden op weg naar je rijbewijs.
 

Proefles voor de spoedcursus

Net zoals bij onze normale rijlespakketten begint alles met een proefles bij onze rijschool in Hilversum. Een proefles is noodzakelijk om te kijken hoeveel lessen je nodig hebt en welke rijinstructeur het beste bij je past. Na deze proefles maken we gezamenlijk een planning voor de rijbewijs spoedcursus. Wil je op korte termijn een snelcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan, in verband met de wachttijden bij het CBR.

Hoeveel uur per dag zit je in de auto?

In 10 dagen je rijbewijs, dat betekent dat je in korte tijd veel kilometers maakt. Tijdens een spoedcursus rijbewijs zit je daarom gemiddeld ongeveer 4 uur per dag in de auto. Door de combinatie van intensief autorijden en de unieke ANWB lesmethode, bereiden we jou in slechts 10 dagen tijd optimaal voor op je rijexamen.

Wat kost een snelcursus rijbewijs in Hilversum?

De kosten van onze snelcursus in Hilversum zijn afhankelijk van het aantal benodigde rijlessen. Deze inschatting maken we tijdens de proefles, zodat je een duidelijke indicatie krijgt van de kosten. Wanneer je de eerste keer niet slaagt binnen het aantal lessen wat wij geadviseerd hebben, dan betalen wij je herexamen. Wil je alvast een idee hebben van de kosten van onze rijlessen? Bekijk alle tarieven op onze prijzenpagina

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan