Onze rijinstructeurs in Hilversum

Maak kennis met onze ANWB-rijcoaches

Jouw ANWB rijinstructeurs in Hilversum

Onze rijcoaches zijn de beste begeleiding op weg naar je rijbewijs. En wat is er leuker om alvast even kennis te maken met de rijinstructeurs die je gaan begeleiden tijdens de rijlessen in Hilversum? Hieronder stellen onze rijinstructeurs zich kort aan je voor! Maak kennis met Goran, Zdravko, Rob, Lloyd en Willemien.

Goran Tomić

Iedere leerling is uniek en dat maakt het lesgeven zo uitdagend. Belangrijk is dat het overdragen van mijn kennis aan de leerstijl van de leerling wordt aangepast. Ik ben al 15 jaar instructeur en gespecialiseerd in het lesgeven van leerlingen met faalangst.

Ik geef zowel les in de automaat als in de schakelauto. Ik ben een geduldige, rustige en motiverende rijcoach die in mijn vrije tijd graag leest en fietst.

Zdravko Miokovic

Mijn naam is Zdravko Miokovic, geboren in 1968 in ex-Joegoslavië. Sinds 2004 ben ik als rijinstructeur werkzaam. Als rijcoach werk je met verschillende mensen en dit maakt mijn werk extra leuk. Typerend voor mij als instructeur is dat ik heel veel geduld heb voor mijn leerlingen.

Ik geef zowel les in de automaat als in een schakelauto. Het doel is niet alleen om mijn leerlingen te laten slagen voor het rijbewijs, maar vooral dat ze een veilige bestuurder op de weg worden.