Een spoedcursus voor je rijbewijs

Volg een spoedcursus in Helmond

De ANWB rijschool in Helmond biedt de mogelijkheid je rijbewijs te halen in 10 dagen door middel van een spoedcursus. Een snelcursus voor je rijbewijs maakt de kwaliteit er niet minder om. Wij voeren een compleet lesplan uit met daarin alles wat jij nodig hebt om snel en goed in 10 dagen je rijbewijs te hebben.

SpoedcursusLET OP, bekijk video!
Wil jij  op korte termijn een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met véél langere examen wachttijden bij het CBR.

 


De planning van de snelcursus

De cursus begint altijd met een proefles. Tijdens deze proefles kan de instructeur een inschatting maken van het aantal lessen wat hij denkt dat je nodig zult te hebben voor het behalen van je rijbewijs. Daarnaast zal hij kijken welke rijinstructeur het beste bij je past. Zo kun je snel en effectief je rijbewijs halen. Daarop volgend wordt er een planning gemaakt waarbij rekening moet worden gehouden met een wachttijd bij het CBR (3 tot 7 weken). Als je in de zomer de snelcursus voor je rijbewijs wilt volgen, kun je je het beste uiterlijk april hiervoor inschrijven in verband met de drukte.

De inhoud van de snelcursus

Gedurende de spoedcursus zul je meerdere uren les hebben per dag, met een maximum van drie tot vier uur in verband met de concentratie en hoeveelheid informatie die je per dag kunt opnemen. De voorkeur voor de planning van je lessen voor de spoedcursus is overdag, omdat er dan meer verkeer op de weg komt en je zo meer oefenmomenten hebt gedurende de les. Er zijn diversen evaluatiemomenten ingepland om de doelen te bespreken om je zo maximaal voor te bereiden op je examen.

Wat kost de tiendaagse cursus?

Na de proefles kunnen wij een inschatting maken wat de kosten zijn om versneld je rijbewijs te halen. Dit is afhankelijk van het aantal lessen dat wij denken dat jij nodig hebt voor je examen. Je kunt alvast de prijzen per les bekijken in het prijzenoverzicht

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan